Pankki Kihniö – Ylä-Pirkanmaan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kihniö konttori palvelupaikkaan sekä paikkakunnan alueelta löytyvään Otto-pankkiautomaatti verkoston pisteeseen.

Kihniön seudulla pankkitoiminnassa on mukana kansallisista finanssikonserneista vain Osuuspankki-ryhmä, Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki.

​OP Ylä-Pirkanmaa on Kihniön ohella myös Ruovedellä ja Virtain alueella toimiva, alueensa johtava pankki. Konttoreiden lisäksi asiakkaille ovat tarjolla kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Pankin omistavat sen yli 12 600 omistaja-asiakasta. Yhteensä asiakkaita on noin 20 500, joita palvelee 26 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Asiakkaana ulottuvillesi tulevat monipuoliset finanssipalvelut, mukaanlukien päivittäisten raha-asioiden hoidon tuotteet, luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti Pohjois-Häme), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Kihniö – Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki
Valkamatie 2
39820 Kihniö
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai 10-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella tiistai, torstai 9-18.
op.fi/web/op-yla-pirkanmaa

Otto pankkiautomaatti Kihniö – pankki Kihniö

OP Kihniö (Otto)
Valkamatie 2
39820 Kihniö
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Kihniö – Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/opylapirkanmaa/.

Seuraamalla Facebook-sivua saat päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Kihniöllä, ja paljon muuta.