Pankki Kontiolahti – Pohjois-Karjalan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kontiolahti konttoriin sekä Kontiolahden seudun puitteissa tarjolla olevaan Otto pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Kotimaisista merkittävistä finanssialan konserneista myös Kontiolahdella on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Pohjois-Karjalan Osuuspankki.

Pohjois-Karjalan OP on vahva alueellinen, kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut tarjoava omistaja-asiakkaiden omistama pankki.

Pankilla on konttoreita Kontiolahden ohella myös Joensuun, Juuan, Kesälahden, Lieksan, Nurmeksen, sekä Valtimon alueilla.

Yhteensä Pohjois-Karjalan Osuuspankilla on lähes 83 000 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on yli 48 000.

Pankin asiakkaana voit käyttää monipuolista valikoimaa finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private), sekä
yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Kontiolahti – Pohjois-Karjalan Osuuspankki
Keskuskatu 14
81100 Kontiolahti
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai. Ei kassapalveluita.
op.fi/web/op-pohjois-karjala

Otto pankkiautomaatti Kontiolahti – pankki Kontiolahti

Kontiolahden pankkiautomaatit pisteistä OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä Otto & lahjoitus ja Liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

OP Kontiolahti (OttoPlus)
Keskuskatu 14
81100 Kontiolahti
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Kontiolahti – Pohjois-Karjalan Osuuspankki konttorin toiminnoista ja palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.pohjoiskarjala/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Kontiolahdella, sekä paljon muuta.