Pankki Köyliö – Ala-Satakunnan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Köyliö – Ala-Satakunnan Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan alueella tarjolla olevaan Otto pankkiautomaattien verkoston pisteeseen.

Kotimaisilla pankkimarkkinoilla operoivista merkittävistä finanssikonserneista myös Köyliön seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Ala-Satakunnan Osuuspankki.

OP Ala-Satakunta on paikallinen, täyden palvelun pankki, jolla on konttoreita Köyliön lisäksi Säkylän ja Vampulan alueilla. Asiakaskuntaa palvelee yhteensä noin 20 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Konttoreissa käymisen ohella voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi myös pankin kattavien verkko-, mobiili- ja puhelinpalveluiden kautta.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), lainat ja luotot, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistövälityspalvelut (OP Koti), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Köyliö – Ala-Satakunnan Osuuspankki
Köyliöntie 1
27710 Köyliö
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 13:15-15.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-18.
op.fi/web/op-ala-satakunta

Otto pankkiautomaatti Köyliö – pankki Köyliö

OP Köyliö (Otto)
Köyliöntie 1
27710 Köyliö
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Köyliö – Ala-Satakunnan Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.alasatakunta/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Köyliöllä, sekä paljon muuta.