Pankki Kuhmo – Kuhmon Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kuhmo – Kuhmon Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Ottopiste-pankkiautomaattien verkoston pisteisiin.

Kansallisella tasolla operoivista merkittävistä finanssialan konserneista myös Kuhmon seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Kuhmon Osuuspankki.

OP Kuhmo on jäsentensä omistama, yksi OP-ryhmän pankeista, sekä toimialueensa johtava pankki.

Osuuspankki Kuhmo - pankki Kuhmo.

Kuhmon konttorin ohella voit hoitaa pankkiasioitasi kattavasti verkkopankin, mobiilipankin, ja puhelinpalveluiden kautta.

Pankin asiakkaana voit käyttää finanssipalveluita kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin ja käteisnostoihin), lainat ja luotot, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistönvälitys- ja isännöintipalvelut (OPKK Kainuun Kuhmon toimipiste), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Kuhmo – Kuhmon Osuuspankki
Koulukatu 10
88900 Kuhmo
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 9-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-16.
op.fi/web/op-kuhmo

Otto pankkiautomaatit Kuhmo – pankki Kuhmo

Kuhmon pankkiautomaatit pisteistä OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) lisäksi tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

K-Supermarket Kuhmo (OttoPlus)
Torikatu 24
88900 Kuhmo
Aukioloajat: K-Supermarket Kuhmon aukioloajat.
otto.fi

OP Kuhmo (Otto)
Koulukatu 10
88900 Kuhmo
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja pankki Kuhmo – Kuhmon Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPKuhmo/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Kuhmossa, sekä paljon muuta.