Kuin luottokortti kännykässä

Kuin luottokortti kännykässä on Everyday.fi:n (jonka taustalta löytyy OPR-Vakuus Oy) joustoluottopalvelu, jota voi käyttää myös matkapuhelimen kautta.

Kyseessä on kulutusluotto / joustoluotto, jossa voit hakea luottoa 2000 EUR summalle, mutta maksat vain siitä summasta, jonka käytöt myönnetyn lainalimiitin puitteissa.

Luotolle ei ole määritelty kiinteää vuosimaksua tai muita piilokuluja, vaan maksat ainoastaan 15 % luoton nostoprovisiona, ja maksat lainatun summan kotiisi tulvalla laskulla kerran kuussa.

Maksat palvelussa aina tässä kuussa tehtävät luoton nostot ensi kuun lopussa, joten keskimäärin maksuaikaa luoton takaisinmaksulle tulee 45 päivää.

Luottoon kuuluu osamaksuominaisuus, jonka puitteissa voit maksaa lainaamastasi summasta takaisin vain minimilyhennyksen.

Koska maksat huomattavan nostoprovision vain luoton käytöstä, sinun kannattaa suunnitella / budjetoida rahankäyttösi ja luotontarpeesi erittäin tarkkaan, ettet maksa turhan suuren summan käytöstä luottolimiitin puitteissa.

Tätä budjetointia helpottaa se, että voit nostaa rahaa luottolimiitistäsi sen rajaan saakka vaikka päivittäin pienemmissä osissa, netissä tai matkapuhelimen tekstiviestejä käyttäen.

Palvelun tarjoaja, OPR-Vakuus on toiminut rahoitusalalla vuodesta 2005 alkaen, ja sitä on käyttänyt näiden vuosien aikana yli 300 000 suomalaista (suurin osa pienikokoisia pikavippejä).

Everyday.fi – Kuin luottokortti kännykässä

OPR-Vakuuden mainonnassa joustoluoton ominaisuuksien suhteen on painotettu varsinkin sitä, että lainaa voi sen myönnetyn luottolimiitin puitteissa nostaa omalle tilille myös kännykkää käyttämällä.

Tätä varten lainasopimukseen pitää liittää kuitenkin “käteisnosto-ominaisuus”, jonka jälkeen nostot toimivat kännykästä käsin tekstiviestein, Everyday.fi palvelunumeroon lähetettynä.

Ota huomioon kuitenkin että raha EI siirry tilillesi reaaliajassa 24/7, vaan Suomen laeista johtuen nostoja maksetaan asiakkaiden tileille päivittäin vain klo 8-22 välisenä aikana.

Siten esimerkiksi yöllä tehdyt luotonnostot näkyvät tilillä vasta seuraavana aamuna klo 8 jälkeen.

Päivittäin klo 8-22 tekemäsi tekstiviesti luotonnosto näkyy tililläsi heti, jos tilisi löytyy pankeista Nordea, Osuuspankki, POP, Aktia, Danske Bank, Handelsbank, tai Säästöpankki.

Muihin pankkeihin rahansiirto kestää ylimääräisen ajan. Everyday.fi:n mukaan näet tällaisessa tapauksessa rahat tilillä 1-2 pankkipäivän päästä.


Saat aina tekstiviesti varmistuksen, kun Everyday on tehnyt tilisiirron luottosi lähettämiseksi.