Pankki Laihia – konttorit & Laihian pankkiautomaatit

Katsaus pankki Laihia konttorit vaihtoehtoihin sekä seudulta löytyviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Suomalaisilla finanssialan markkinoilla operoivista pankkikonserneista myös Laihian alueella ovat toiminnassa mukana Osuuspankki-ryhmä (Laihian Osuuspankki) ja POP Pankki -ryhmä (Lakeuden Osuuspankki).

Konttoreissa käymisen ohella voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi pankkiryhmien verkkopankki & mobiilipankki palveluita hyödyntäen, vuorokauden ympäri.

OttoPlus automaatti Laihia - pankki Laihia.

Pankkien konttoreiden toimintaa tukee yhteensä kolme pankkiautomaattia – yksi Nordean maksuautomaatti ja kaksi Ottopistettä, joista toinen on OttoPlus (peruspalvelut + seteleiden talletus) & TalletusOtto (peruspalvelut + seteleiden ja kolikoiden talletus).

Pankki Laihia – konttorit & aukioloajat

OP Laihia – Laihian Osuuspankki
Ruutintie 2
66400 Laihia
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, torstai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-perjantai 9:30-16:30.
op.fi/web/laihian-osuuspankki

POP Pankki Laihia – Lakeuden Osuuspankki
Laihiantie 39
66400 Laihia
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai 10-16, perjantai 10-15.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-torstai 8-18, perjantai 10-16.
Konttorin palvelut: yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat, tilit ja päivittäispalvelut, lainat, säästöt ja sijoitukset, kassapalvelut
poppankki.fi/lakeuden-osuuspankki/laihian-konttori

Nordea laskujen maksuautomaatti Laihia

Nordea maksuautomaatti
Kauppatie 1
66400 Laihia
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 6-23.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskuja sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Visa- ja MasterCard-korttia käyttäessäsi voit valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Laihia

Laihian pankkiautomaatit pisteistä OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä Otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

TalletusOtto on puolestaan automaatti, joka mahdollistaa seteleiden ja kolikoiden tallettamisen korttiisi liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatti sisältää lisäksi Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Kauppatie (TalletusOtto)
Kauppatie 1
66400 Laihia
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 6-23.
otto.fi

OP Laihia (OttoPlus)
Ruutintie 2
66400 Laihia
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja pankki Laihia konttorit palvelupaikoista seuraamalla niiden virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Laihian Osuuspankin Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/OPLaihia/.

Samaan tapaan Lakeuden Osuuspankilla on olemassa Facebook-tili osoitteessa facebook.com/poppankkilakeus/.