Pankki Lapinjärvi – Länsi-Kymen OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Lapinjärvi – Länsi-Kymen Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkostojen pisteisiin.

Paikkakunnalla voit valita asiointipankkisi vain yhdestä kansallisen tason finanssikonsernistaOsuuspankki-ryhmästä, jonka Länsi-Kymen Osuuspankilla on konttori alueella.

Länsi-Kymen OP on läntisessä Kymenlaaksossa ja itäisellä Uudellamaalla operoiva alueellinen sekä pankki- että vakuutuspalveluita tarjoava finanssiyritys, jonka päätoimialueeseen lukeutuvat Kouvolan ja Loviisan kaupungit sekä Lapinjärven kunta.

Pankki, jonka markkinaosuus talousalueen yksityisasiakkaiden keskuudessa on noin 70 %, tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille kaikkia moderneja finanssialan tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntija-apuun.

OP Länsi-Kymen asiakkaana voit konttorissa asioimisen ohella hoitaa arkisia pankkiasioitasi myös OP verkkopankin sekä OP-mobiilin kautta.

OP Lapinjärvi – Länsi-Kymen Osuuspankki
Lapinjärventie 21
07800 Lapinjärvi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, keskiviikko, perjantai 10-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai, keskiviikko, perjantai 10-16:30.
op.fi/web/lansi-kymen-osuuspankki

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Lapinjärvi – pankki Lapinjärvi

Neste K Pukaron Paroni (Otto)
Koivistontie 2 A
07830 Pukaro
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Rautakauppa Lapinjärvi (NOSTO)
Lapinjärventie 14 A
07800 Lapinjärvi
Aukioloajat: Rautakauppa Lapinjärven aukioloajat.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Lapinjärvi – Länsi-Kymen Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/oplansikymi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Lapinjärvellä, sekä paljon muuta.