Pankki Laukaa – Keski-Suomen OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Laukaa – Keski-Suomen Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto-pankkiautomaattien verkoston pisteisiin.

Kansallisella tasolla operoivista pankkialan konserneista myös Laukaalla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Keski-Suomen Osuuspankki.

OP Keski-Suomi on yli 80 200 omistaja-asiakaansa omistama, paikallinen pankki, joka palvelee kahdeksassa toimipisteessä sekä omistaja-asiakaspalveluissa Kankaankadulla Jyväskylässä.

Konttoreiden ohella pankin asiakkaiden käytössä ovat OP:n kattavat mobiili-, verkko- ja puhelinpalvelut. Kokonaisuudessaan OP Keski-Suomen asiakaskuntaa palvelee noin 140 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta pankki- ja vakuutustuotteita sekä asumisen ratkaisuja, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon, rahoitukset, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, varainhoidon (OP Private Keski-Suomi), vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti Keski-Suomi), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä rahoitukseen.

OP Laukaa – Keski-Suomen Osuuspankki
Laukaantie 22-24
41340 Laukaa
Aukioloajat (kassapalvelut): perjantai 10-16:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8-19, perjantai 8-16:30.
op.fi/op-keski-suomi

Nordea laskujen maksuautomaatti Laukaa

Nordea maksuautomaatti Laukaa
Vuojärven puistotie 13
41340 Laukaa
Aukioloajat: K-Supermarket Laukaan aukioloajat.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto pankkiautomaatit Laukaa – pankki Laukaa

K-Supermarket Laukaa (OttoPlus)
Vuojärven puistotie 13
41340 Laukaa
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

OP Laukaa (Otto)
Laukaantie 22
41340 Laukaa
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja pankki Laukaa – Keski-Suomen Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.keskisuomi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Laukaalla, ja paljon muuta.