LHV luotto

LHV luotto tuotteita tarjoaa virolaisen, vuonna 1999 perustetun LHV investointi-ja talletuspankin suomalainen sivuliike.

Pankilla, joka toimii Suomen ja Viron ohella myös Latviassa sekä Liettuassa, on kaikkiaan yli 140 000 asiakasta näillä alueilla.

Firma tunnetaan lisäksi merkittävänä pörssivälittäjänä NASDAQ OMX Baltia markkinapaikalla sekä varainhoitajana toimintamaissaan.

Pankista tekee Baltian ja Pohjoismaiden alueella ainutlaatuisen sen taloudellista koulutusta edistävä toiminta, johon kuuluvat…

  • sijoittajaseminaarit,
  • virtuaaliset pörssipelit,
  • taloustietoportaali lhv.ee, sekä
  • talous-ja sijoituslehti “Investeeri”.

LHV on tarjonnut lainoja Suomessa, kotimaisen Finanssivalvonnan alaisuudessa (yhteistyössä Viron valvontaviranomaisen kanssa EU:n sääntöjen mukaisesti), vuodesta 2010.

Lainatuotteina ovat pääasiassa keskisuuret kulutusluotot, aina 6000 euron suuruisiin summiin saakka.

Voit valita luottoa hakiessasi takaisinmaksuajaksi peridiodin 12 kk:sta aina 36 kuukauteen saakka. Kun haet luottoa LHV:ltä, hakemuksesi arvioidaan takaisinmaksukykysi ja luottokelpoisuutesi perusteella.

Luoton hakeminen LHV:ltä

LHV tarjoaa kulutusluottoja summille 1000 – 6000 euroa, siten, että lainan hinta, sekä korko että järjestelypalkkio määräytyvät hakemasi lainasumman ja laina-ajan pituuden perusteella.

Tätä kirjoittaessa LHV kulutusluoton korko vaihtelee välillä 9,9% – 19,9%, ja luoton järjestelypalkkio välillä 49 € – 299 €. Lisäksi luoton kuukausittaisena tilinhoitomaksuna on 9 €, joka vaikuttaa siten myös lainaamasi summan todelliseen vuosikorkoon.

Kuhunkin luottoasiakkuuteen kuuluu maksuton verkkopalvelu “Oma LHV“, jonka kautta voit mm. tarkistaa ottamasi luoton tilanteen, mitä eriä olet maksanut tähän mennessä ja mitä on vielä maksamatta.

Voit palvelun kautta siirtää myös LHV luotto tuotteen takaisinmaksun eräpäiviä (enintään 30 päivää) eteenpäin ja tulostaa itsellesi uudelle eräpäivälle tarkoitetut uudet maksulomakkeet kotona.

Samoin voit nettipalvelun kautta tulostaa koronmaksuja ja luoton suoritusta koskevia tositteita.