LHV Pankki Suomi (SULJETTU)

LHV Pankki on virolaisen AS LHV Pank konsernin Suomen sivuliike, joka tarjoaa etenkin keskisuuria kulutusluottoja. (PÄIVITYS 2022: PANKKI ON LOPETTANUT TOIMINTANSA SUOMESSA)

Pankki, joka on perustettu vuonna 1999, on toiminut vuodesta 2010 lähtien myös Suomessa, ja tullut nopeasti suosituksi paikaksi ottaa joustavia kulutusluottoja jopa EUR 6000 suuruusluokkaan saakka.

Voit valita luoton hakemishetkellä myös sinun talouteesi sopivan takaisinmaksuajan, joka voi olla minimissään 12 kk, maksimissaan 36 kuukautta.

Kun haet LHV luottoa, hakemuksesi käsitellään erittäin perusteellisesti varsinkin takaisinmaksukykysi mukaan, ja sinulle tarjottava luotto sopeutetaan aina tähän luottokelpoisuuteen.

Luottohakemuksessasi kysytään muun muassa luoton käyttötarkoitustasi, koulutustasi, ammattiasemaasi, työpaikkaasi, työsuhteesi muotoa, bruttotulojasi, asumistyyppiäsi, sekä muita avoimia luottojasi.

Näiden tietojen tarkastamisen yhteydessä tarkastetaan myös luottotietosi, joissa ei saa olla ajankohtaisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kun olet jättänyt luottohakemuksen, LHV:n automaattinen järjestelmä käy läpi tietojen tarkistuksen, ja saat tiedon esipäätöksestä sähköpostiisi. Varsinaista hyväksymistä varten sinun tarvitsee liittää allekirjoittamaasi luottopäätökseen mukaan liitetietoja, joiden luettelo löytyy allekirjoituskohdan alta.

Voit toimittaa nämä liitteet LHV:lle sähköpostin liitteenä, faksin kautta, tai postitse (ilman postimaksua).

LHV Pankki – taustat (PÄIVITYS 2022: PANKKI ON LOPETTANUT TOIMINTANSA SUOMESSA)

Suomen LHV sivupankki toimii pitkälti samalta investointi- sekä talletuspankki pohjalta kuin sen virolainen emoyhtiönsä, mutta sivuliikkeen päätoimintana ovat kuitenkin tällä hetkellä kulutusluotot.

Samanlaisia sivuliikkeitä löytyy myös Latviasta ja Liettuasta, ja kaikkiaan pankkikonsernilla on yli 140 000 asiakasta.

Investointipankkitoiminnan suhteen LHV-konserni on Viron toiseksi suurin arvopaperivälittäjä NASDAQ OMX Baltia markkinapaikalla.

AS LHV Group konsernilla on toimintaa kansainvälisesti myös varainhoitopalveluiden sekä taloudellisen koulutuksen alalla, sisältäen virolaisen talousportaalin LHV.ee.

Muuhun taloudelliseen koulutukseen, jota LHV:n kautta on tarjolla, kuuluvat sijoittajaseminaarit sekä virtuaaliset pörssipelit, joista on tullut Baltiassa tuhansia osallistujia houkutteleva sijoituskilpailu.

Voit tutustua LHV:n toimintaan kaiken muun toiminnan ohella myös säännöllisesti ilmestyvän talous- ja sijoituslehden (“Investeeri!” lehden) kautta.

Suomen AS LHV Pank sivuliikettä valvovat ensisijaisesti Viron valvontaviranomaiset, mutta EU:n sisämarkkinafirmana valvonta tapahtuu yhteistyössä kotimaisen Finanssivalvonnan kanssa.