Pankki Liminka – Limingan Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Liminka – Limingan Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä Limingan seudulla tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Kotimaisista merkittävistä pankkialan konserneista myös Limingan seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Limingan Osuuspankki.

OP Liminka on omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, joka tarjoaa asiakaskunnalleen – henkilö- ja yritysasiakkaille – kokonaisvaltaisen valikoiman pankki- ja vakuutuspalveluita.

OP Liminka - pankki Liminka.

Pankin asiakkaana voit valita finanssipalveluista kuten, rahoituksen tuotteet, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, vakuutukset, sekä maksuliikkeen ja lainopillisten palveluiden ratkaisut.

OP Liminka – Limingan Osuuspankki
Kauppakatu 2
91900 Liminka
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, perjantai 9-12.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-perjantai 8-18.
op.fi/op-liminka

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Liminka – Pankki Liminka

Limingan pankkiautomaateista OttoPlus sisältää peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tilaisuuden tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

ABC Tupos (NOSTO)
Tuposkorva 1
91910 Tupos
Aukioloajat: ABC Tupoksen aukioloajat.
nostoautomaatti.fi

K-Supermarket Liminganportti (Otto)
Pitkäkoskentie 15
91900 Liminka
Aukioloajat: K-Supermarket Liminganportin aukioloajat.
otto.fi

OP Liminka (OttoPlus)
Kauppakatu 2
91900 Liminka
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja pankki Liminka – Limingan Osuuspankki konttorin toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/opliminka/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen muun muassa konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Limingassa, ja paljon muuta.