Pankki Liperi – Liperin Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Liperi tarjontaan, Liperin Osuuspankin konttoriin, sekä alueelta löytyvään Otto pankkiautomaatti pisteeseen.

Kotimaisilla finanssialan markkinoilla operoivista konserneista myös Liperissä on edustettuna vain Osuuspankki-ryhmä, Liperin Osuuspankki.

Ylämyllyn taajamassa, Kauppakeskus Myllärissä sijaitseva pankki on jäsentensä omistama, paikallinen, alueen ja sen tarpeet hyvin tunteva finanssiyhtiö. OP Liperillä on asiakkaita yhteensä noin 12 000, joista omistaja-asiakkaita on 6 800.

Liperin Osuuspankki - pankki Liperi.

Pankin asiakkaana saat valita monipuolisesta valikoimasta pankki- ja vakuutuspalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille, mukaanlukien lainat, talletukset, sijoitukset & varallisuudenhoito, päivittäiset raha-asiat, lainopilliset palvelut (kuten perunkirjoitus), sekä vahinkovakuutukset.

OP Liperi – Liperin Osuuspankki – pankki Liperi
Ylämyllyntie 78
80400 Ylämylly
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, perjantai 9:30-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-16.
op.fi/web/op-liperi

Otto pankkiautomaatti Liperi – pankki Liperi

Keskustien liiketila
Keskustie 3
83100 Liperi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Liperi – Liperin Osuuspankin konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/OPLiperi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, yksityiskohtia palveluista, tapahtumatietoja Liperissä, ja paljon muuta.