Pankki Loppi – Etelä-Hämeen OP & Lopen pankkiautomaatit

Katsaus pankki Loppi – Etelä-Hämeen Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä Lopen seudulla tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Kotimaisilla pankkialan markkinoilla operoivista finanssikonserneista myös Lopella on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä (Etelä-Hämeen Osuuspankki).

Etelä-Hämeen OP on paikallinen, yli 51 600 omistaja-asiakkaan omistama pankki, jolla on noin 120 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta palveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoito (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (OP-Koti Etelä-Häme), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoidon palvelut (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Loppi – Etelä-Hämeen Osuuspankki
Kauppatie 2
12700 Loppi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, perjantai 10-13.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai.
op.fi/web/op-etela-hame

Nordea laskujen maksuautomaatti Loppi – pankki Loppi

Nordea maksuautomaatti Loppi
Yhdystie 3
12700 Loppi
Aukioloajat: S-Market Lopen aukioloajat.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskuja sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Visa- ja MasterCard-luottokorteilla voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Loppi

Neste Linnatuuli (Otto)
Helsingintie 1426
12400 Tervakoski
Aukioloajat: Neste Linnatuulen aukioloajat.
otto.fi

OP Tervakoski (Otto)
Heimolantie 1
12400 Tervakoski
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

S-Market Loppi (NOSTO)
Yhdystie 3
12700 Loppi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Loppi – Etelä-Hämeen Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.etelahame/.

Seuraamalla Facebook-sivua pysyt ajantasalla muun muassa konttorin aukioloaikojen muutoksista, Osuuspankin tapahtumista Lopella, ja paljosta muusta.