Luottokortti ilman luottotietoja

Luottokortti ilman luottotietoja vaihtoehdoista paras on prepaid VISA tai Mastercard, joita tarjoavat Suomen markkinoilla Skrill (Moneybookers) ja Aktia.

Modernissa yhteiskunnassa luottokortti on yksi kanssakäymisen perustekijöistä, sillä esimerkiksi nettiostaminen on useimmiten vaikeaa ja hidasta ilman tällaista maksukorttia.

Jos olet menettänyt luottotietosi, vaarana onkin, että kun et saa perinteistä luottokorttia, mahdollisuutesi toimia verkossa ja nyky-yhteiskunnassa yleensäkin rajoittuvat huomattavasti.

Tähän maksukortti-ongelmaan on kehitetty kuitenkin kysyntään vastaavia ratkaisuja luottokorttiyhtiöiden MasterCard ja VISA puolesta.

Sekä VISA että MasterCard tarjoavat brändinsä alla prepaid maksukorttia, joka toimii tosin vain nimellisesti “luottokorttina”, sillä sinun tulee siirtää rahaa korttiin ennen sen käyttöä …

…samaan tapaan kuin miten prepaid matkapuhelin- ja laajakaistaliittymät toimivat.

Ilman luotto-ominaisuutta kortissa ei myöskään ole pankeille tai rahoitusyhtiöille luottoriskiä, joten prepaid luottokortin saaminen ei edellytä luottotietojen kunnossa olemista tai vaikkapa palkkatuloja.

Kun olet saanut käyttöösi prepaid maksukortin, voit sille rahan siirtämisen jälkeen käyttää korttia kuin perinteisiä VISA ja MasterCard luottokortteja, myös automaateilta käteisen nostamiseen, tosin vain korttiin siirtämääsi rahamäärään saakka.

Ainoa ongelmakohta prepaid korttien kanssa toimiessa saattaa olla, jos siihen yritetään tehdä katevarausta, esimerkiksi autonvuokrauksen, automaatilta bensan tankkauksen, tai hotellihuoneen varaamisen yhteydessä.

Skrill (Moneybookers) Prepaid MasterCard

Skrill Prepaid MasterCard

Prepaid maksukorteista yksi suosituimmista on koko EU:n alueelle myytävä Skrill MasterCard prepaid kortti, jonka takaa löytyy brittiläinen Moneybookers firma.

Tämä pankkitilistäsi erillinen maksukortti toimii maailmalla maksukorttina kaikkialla, missä MasterCard merkkisiä kortteja otetaan vastaan.

Skrill MasterCard kortin etuihin kuuluu etenkin sille rahan lataamisen helppous ja monipuoliset vaihtoehdot rahasiirron tekemiseen.

Voit ladata rahaa korttiin mm. Nordea Solosta, tilisiirtona, verkkopankkimaksuna, luottokortiltasi, sekä maksuina muilta Skrill-käyttäjiltä.

Skrill kortit ovat suosittuja kortteja ulkomaan lomalle mukaanotettaviksi, sillä niiden jouduttua varastetuksi maksimitappiosi kortin häviämisestä rajoittuu kortille ladattuun rahasummaan.

Aktia Prepaid MasterCard

Aktia Prepaid MasterCard Finland

Aktia pankki on tarjonnut suomalaisille prepaid MasterCard kortteja joulukuusta 2012 saakka.

Aktia Prepaid MasterCard toimii reaaliaikaisena maksukorttina, jolle voit ladata 20 – 2 500 euroa per vuorokausi (alle 18 vuotiaille maksimilataus on maksimissaan 500 euroa / vrk).

Rahanlataus kortille on mahdollista sekä Aktian verkkopankissa tai käymällä henkilökohtaisesti lähimmässä Aktian konttorissasi.

Kuten Skrillinkin MasterCard kortissakin, Aktian Prepaid MasterCard on kansainvälinen maksukortti ilman luotto-ominaisuutta, jolla voit maksaa ostoksesi kaikkialla missä MasterCard kortteja otetaan vastaan, jolla nostat rahaa käteiseksi automaatista, sekä shoppailet verkkokaupoissa.

Kortin ostajan tulee olla vähintään 18 vuotias, mutta holhoojan suostumuksella Aktian prepaid MasterCard kortteja voivat käyttää 13 vuotta täyttäneet.


Voit hakea korttia verkkohakemuksen kautta, tai käymällä lähimmässä Aktian konttorissa täyttämässä henkilökohtaisesti hakemuksen.