Luottokortti kännykässä

Everyday-palvelu on EUR 300 – 2000 rajalla toimiva ” luottokortti kännykässä ” joustoluotto, jonka taustalta löytyy kotimainen rahoitusyhtiö OPR-Vakuus Oy.

OPR-Vakuus Oy on ollut mukana suomalaisessa rahoitustoiminnassa vuodesta 2005, toimien alunperin etupäässä pikavippimarkkinoilla, mutta vuodesta 2013 suurempienkin joustoluottojen myöntäjänä.

Asiakkaita firmalla on ollut perustamisestaan alkaen yli 300 000.

Erilaisten kuluttajaluottopalveluiden ohella OPR-Vakuuden osaamiseen kuuluvat myös verkkomaksuratkaisut verkkokaupoille.

Kuluttajille luottoja myöntämistä varten OPR-Vakuus Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Rekisteriin pääsyn edellytyksiin kuuluvat esimerkiksi yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus sekä riittävä ammattitaito.

Firman ” luottokortti kännykässä ” palvelu, Everyday joustoluotto, on tarkoitettu yksityishenkilöiden käteisnostojen tekemiseen, mutta sen avulla voi ostaa luotolla, yhtenä maksutapaehdoista, myös yli 5000 eri verkkokaupassa.

Kun sinulla on voimassa oleva Everyday luottosopimus, käteisnosto-ominaisuudella, voit käyttää joustoluottoa luottokortin tavoin, nostamalla rahaa pankkitilillesi luottorajan puitteissa, joko koko summan kerrallaan tai pienemmissä summissa.

Se, minkä takia palvelua kutsutaan luottokortiksi matkapuhelimessa, johtuu siitä, että tämän noston voi tehdä myös tekstiviestien avulla, ilmaisen OPR-Online palvelussa tapahtuvan noston ohella.

Jos haluat käyttää joustoluottoasi kuin kännykässä olevaa luottokorttia, käteisnostoina, sinun täytyy ensin hakea tätä ominaisuutta täyttämällä Everyday verkkohakemuksen.

Jos sinulle myönnetään hakemuksesi perusteella joustoluottoa, luottorajana on EUR 300-2000, ja maksat aina vain luoton käytöstä, sitä mukaa kun nostat rahaa tilillesi tai teet joustoluotto verkko-ostoksia.

Huomaa kuitenkin muut kulut ja minimiehdot luoton käytöstä, jotka vaikuttavat tämän joustoluoton hintaan (lue tarkkaan lainasopimus ennen sen hyväksymistä).

Esimerkiksi käteisnostoissa miniminosto on 20 euroa, ja verkko-ostoksissa minimi-ostos on 5 euroa. Käteisnostojen nostoprovisio on huomattava, tekstin kirjoittamisen hetkellä 15% nostetusta summasta.

Käteisnostot eivät myöskään tule tilillesi välittömästi ympäri vuorokauden, vaan sen sijaan hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin klo 8-22 välisenä aikana.

Tänä aikana tilisiirto tapahtuu kuitenkin välittömästi, mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, POP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankin tai Säästöpankin tili.

Muiden pankkiryhmittymien tileille rahan siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

Hyödykkeiden ostojen maksamisen suhteen maksaminen Everyday laskulla (joka tulee kotiisi noin 2 viikkoa ennen eräpäivää) on kulutonta, mikäli maksat summan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä.

Mikäli maksat vain minimilyhennyksen ja hyödynnät siten osamaksumahdollisuutta, tästä avoimesta saldosta joudut maksamaan kuukausikorkoa (tätä kirjoittaessa 5%).

Voit hakea Everyday luottokortti kännykässä palvelua, mikäli täytät palvelun minimiehdot.

Näihin ehtoihin kuuluvat…

  • 21-75 vuoden ikä (ilman käteisnosto-ominaisuutta 18-75),
  • Suomen kansalaisuus, ja
  • vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Huomaa että käteisnosto ominaisuutta voi hakea luoton myöntämisen jälkeen erikseen.

Lainaa haetaan OPR-Online palvelussa, Everyday.fi sivustolla, ja jättämäsi hakemus käsitellään päivittäin klo 8-22 välisenä aikana. Verkkokaupoissa maksutapana tarjolla olevaa Everyday joustoluottoa on mahdollista hakea 24/7.