LuottoRaha lainat ilman vakuuksia

LuottoRaha, joka on aputoiminimi C Finance Oy:lle, tarjoaa 2000 euron kokoisia jatkuvia kulutusluottoja.

Palvelun kautta voit ilmaiseksi hakea 2000 kulutusluottoa, jonka saat heti käyttöösi, ja maksat vain rahan käytöstä (omalle tilillesi nostoista) tarpeidesi mukaan.

LuottoRaha luotot ilman vakuuksia.

Luoton hakeminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi prosessiksi, ja mikäli saat myönteisen luottopäätöksen, voit nostaa lainaa heti tilillesi rahantarpeidesi kattamiseen.

Voit nostaa rahaa pienemmissä erissä tai koko summan kerrallaan.

Huomaa, että LuottoRaha (www.luottoraha.fi) veloittaa proviision jokaisesta nostosta, ja jokaiseen nostoon on olemassa minimisumma.

Jotta voisit hakea lainaa LuottoRahasta, sinun tulee täyttää muutama perusvaatimus.

LuottoRahan kulutusluotonhakijan tulee yhtiön sääntöjen mukaan 1) olla 20 vuotta täyttänyt, 2) hakijalla on oltava suomalainen henkilötunnus, 3) hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä 4) aiemman maksukäyttäytymisen tulee olla moitteetonta.

Sinulla tulee olla käytössäsi myös matkapuhelinliittymä, sähköposti, ja verkkopaikkitunnukset voidaksesi hakea pikalainaa LuottoRahan palvelun kautta.

Mikäli täytät nämä perusvaatimukset, hakeminen tapahtuu yhtiön verkkosivujen kautta, nopealla ja vaivattomalla prosessilla.

Prosessissa tunnistaudut ensin verkkopankkitunnuksillasi. Kun tunnistautuminen on tehty, sinun tulee täyttää tarjolla oleva luottohakemus, ja hyväksyä yhtiön esittämät luottosopimusehdot.

LuottoRaha käyttää Instantor-palvelua maksukykysi tarkistamiseen, jonka takia joudut syöttämään vielä verkkopankkitunnuksesi.

Jättämäsi luottohakemus on jätettävissä milloin tahansa, mutta ne käsitellään vain ma-pe klo 9-22, la klo 11-18, ja su klo 14-17.

Mikäli saat hyväksytyn luottopäätöksen (muutaman minuutin kuluessa), voit nostaa luottoa tilillesi heti, minimissään 50 euroa ja maksimissaan koko summan (2000 euroa).

Nämä siirrot tapahtuvat tilillesi välittömästi (asiakaspalvelun ollessa avoinna ma-pe klo 9-22, la klo 11-18, sekä su klo 14-17), mikäli pankkisi on Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, S-Pankki, Lähi Tapiola tai Handelsbanken. Muihin pankkeihin siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

Saat aina LuottoRahalta vahvistuksen tekstiviestillä, kun rahat on siirretty tilillesi.

Lisäksi saat asiakassuhteen syntymisen myötä myös henkilökohtaisen PIN-koodin tekstiviestin kautta, jolla voit jatkossa kätevästi kirjautua palveluun ilman pankkitunnuksia (PIN-koodipalvelu ei ole tarjolla Nordean asiakkaille).

On myös mahdollista, että saat kielteisen luottopäätöksen.

LuottoRahan mukaan yleisimmät syyt kielteiseen päätökseen ovat 1) hakijan tulot eivät riitä luoton myöntämiseen, 2) hakijalla on merkintä luottotietorekisterissä, 3) hakijan lainahakemus on puutteellinen, ja/tai 4) hakija on alaikäinen.

Vaikka lainan hakeminen on tehty nopeaksi ja helpoksi prosessiksi, sinun kannattaa vertailla markkinoilla olevia erilaisia lainatarjouksia, sillä yhtiöiden välillä on huomattaviakin eroja pikalainojen ja kulutusluottojen hinnoissa. Sinun tulee tarkistella varsinkin lainan todellisia vuosikorkoja toisiinsa, jotka selviävät tutkimalla saamaasi lainatarjousta ja yhtiön verkkosivuja.

Saamasi lainan takaisinmaksua varten saat laskun käyttämästäsi luotosta kerran kuukaudessa joka ilmoittamaasi osoitteeseen tai sähköpostilla.

Voit maksaa käytettyä luottoa takaisin laskulla tai verkkomaksulla Oma LuottoRaha -palvelussa minimilyhennyksen verran tai koko luoton kerralla pois.

Laskusta löytyvät aina kaikki tarvitsemasi tiedot lainan takaisinmaksuun liittyen.

Jos sinulla ilmenee maksuvaikeuksia, voit muuttaa maksuaikataulua yhtiön “Oma LuottoRaha” -palvelussa.

Oma LuottoRaha-palveluun kirjaudut joko käyttäen verkkopankkitunnuksiasi tai henkilökohtaista PIN-koodiasi.