LYNX osakevälittäjä

Hollantilainen LYNX on yksi Euroopan finanssimarkkinoiden suosituimpia halpavälittäjiä, joka on tarjonnut suomalaisille asiakkaille kaupankäyntiä vuodesta 2014 saakka.

Vuonna 2006 perustettu LYNX (www.lynxbroker.fi) on rakennettu etenkin aktiivista kaupankäyntiä toteuttavien treidaajien ja sijoittajien tarpeisiin, tuoden alhaiset kaupankäyntikustannukset kaikkien ulottuville globaaleilla markkinoilla ympäri maailmaa.

LYNX osakevälittäjä.

Suomen ohella firma tarjoaa palveluitaan mm. Hollannissa, Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Slovakiassa, sekä Tsekeissä, asiakastilien määrän ollessa kaikkiaan yli 40 000 (helmikuu 2017).

Treidaaminen LYNX:n kautta on mahdollista tuoteryhmissä valuutat, osakkeet, optiot, futuurit, ja ETF:t.

LYNX:n markkinoiden kattavuus on yksi parhaimpia suhteessa kilpaileviin pankkeihin tai online-välittäjiin, sillä voit käydä kauppaa yli 100 pörssin puitteissa 24 maassa.

LYNX on saanut suomalaisten keskuudessa asiakkaita etenkin alhaisten välityspalkkioidensa ansiosta, ja firma tarjoaa näiden kustannusten vertailemiseen (mm. NordNetin, OP:n, ja Nordean vastaavien palveluiden kanssa) kätevän työkalun nettisivuillaan (www.lynxbroker.fi).

Välityspalkkiot ja muut kaupankäyntikulut ovat keskeinen tekijä kenen tahansa aktiivisesti kauppaa käyvän treidaajan ja sijoittajan strategiassa, minkä vuoksi Lynx panostaa suomalaisille kohdistuvassa mainonnassaan nimenomaan alhaisia hintojaan.

Tästä huolimatta LYNX ei ole pelkästään alhaisten hintojen varassa toimiva välittäjä, vaan niiden ohella pääset myös nauttimaan firman ammattimaisesta kaupankäyntijärjestelmästä yli sadalla markkinalla monissa eri maissa.

LYNX välittäjä kaupankäyntialustat.

LYNX:n kaupankäyntijärjestelmä sisältää edistyneet teknisen analyysin työkalut, tukien yli 60 erilaista osto- ja myyntimääräystä (sekä one-click trading toimintoa nopeisiin markkinareaktioihin), jotka saattavat parantaa treidaamisesi voitollisuutta.

Yhtiön käyttöliittymän selkeys ja intuitiivisuus tekevät reaaliaikaisten markkinatietojen seuraamisesta, osto- ja myyntimääräysten antamisesta, sekä tilin ja tapahtumien reaaliaikaisesta seuraamisesta erittäin helppoa.

Mikäli olet yksi monista suomalaista päiväkauppaa tekevistä treidaajista, LYNX soveltuu tällaiseen kaupankäyntistrategiaan erittäin hyvin, tarjoten teknisten analyysin työkalujen oheen esimerkiksi toimeksiannot suoraan graafista (ChartTrader, joka saattaa olla erinomainen ominaisuus mikäli päivätreidaamisesi hyödyntää teknisen analyysin kuvioiden tunnistusta).

Päivätreidaajia houkutellaan lisäksi LYNX:n asiakkaiksi sillä perusteella, että yli 500 kuukausittaisen kaupan määrä oikeuttaa volyymialennuksiin, joka parantaa omalta osaltaan treidaamisen voitollisuutta.

Jos joudut kaupankäyntituntien puitteissa liikkumaan paljon päätreidauskoneeltasi (joko omalle koneelle ladatun ohjelmiston tai WebTrader-nettiohjelmiston kautta), LYNX:ltä löytyvät tähän tarkoitukseen mobiilisovellutukset iOS, Android, ja Blackberry laitteille, joten et menetä liikkumisen aikana sekuntiakaan avautuvista markkinatilanteista ja treidausmahdollisuuksista.


Huonona puolena LYNX:n palvelussa on se seikka, että palveluun ei ole mahdollista avata demo-tiliä, vaan yhtiö tarjoaa pelkästään ilmaisen tietopaketin tilaamista sähköpostiin, joka sisältää tietoja firman kautta treidaamisen kustannuksista, markkinapaikoista, riskeistä, ja paljon muuta hyödyllistä tietoa.