Pankki Mänttä-Vilppula – Pohjois-Hämeen Osuuspankki

Katsaus pankki Mänttä-Vilppula – Pohjois-Hämeen Osuuspankki konttori toimipaikkaan sekä alueella tarjolla oleviin pankkiautomaatteihin.

Eri kansallisen tason finanssialan pankkikonserneista myös Mänttä-Vilppulan seudulla on toiminnassa vain Osuuspankki, Pohjois-Hämeen Osuuspankki.

OP Pohjois-Häme (viralliselta nimeltään Pohjois-Hämeen Osuuspankki) on paikallisesti merkittävä, omistaja-asiakkaidensa omistama talletuspankki, jolla on toimipisteitä neljän kunnan alueella, Mänttä-Vilppulan ohella, Orivedellä, Juupajoella sekä Keuruulla.

Yhteensä pankilla on yli 26 000 asiakasta, joista reilut 14 500 on omistaja-asiakkaita. Asiakkaita palvelee noin 40 pankkiammattilaisen tiimi.

OP Pohjois-Hämeen asiakkaana voit käyttää monipuolisesti tarjolla olevia palveluita kuten päivittäisten raha-asioiden hoito (maksuliikkeestä kortteihin), lainat ja luotot, säästämisen & sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset (itsellesi, perheellesi, ja omaisuutesi turvaksi), kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti Orivesi), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), kuin myös kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Pankin konttorissa asioimisen lisäksi OP Pohjois-Häme tarjoaa asiakkailleen kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

OP Mänttä – Pohjois-Hämeen Osuuspankki
Seppälän puistotie 8
35800 Mänttä
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, keskiviikko, perjantai 10-13.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-perjantai 10-16:30.
op.fi/web/op-pohjois-hame

Voit saada lisätietoja pankki Mänttä-Vilppula – Pohjois-Hämeen Osuuspankki toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/op.pohjoishame/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, tapahtumiin Mänttä-Vilppulan alueella, tietoja uutuuspalveluista, sekä paljon muuta.