Markkinoilla olevat ilmainen luottokortti vaihtoehdot

Ilmainen luottokortti vaihtoehdot valikoimaan kuuluvia kortteja ovat mm. Bank Norwegian luottokortti, Stockmann Mastercard, sekä Hypo Mastercard.

Käytännössä markkinoilla ilmaisena luottokorttina mainostettavat kortit tarkoittavat sitä, että niiden omistamiseen ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kortit olisivat täysin kuluttomia, vaan niissä on usein erilaisia sivukuluja, jotka vaikuttavat kortin todellisiin käyttökustannuksiin.

Jos näitä sivukuluja ei ole kortissasi, ja maksat luottokorttilaskusi kuukausittain kerralla pois, voit hyötyä kuukausi- ja vuosimaksuttoman kortin käytöstä ilman kuluja.

Tyypilliset kulut suomalaisissa luottokorteissa

Suurimpaan osaan Suomen luottokorttimarkkinoilla olevista luottokorteista kuuluu mukaan vuosimaksu, jonka voit maksaa joko kerran vuodessa tai kuukausittain. Näissä tapauksessa kortista aiheutuu kuluja, vaikka et sitä käyttäisikään.

Kuukausi-ja vuosimaksujen ohella luottokortin omistamiseen ja käyttämiseen liittyy useita muitakin kulueriä.

Yksi tärkeimmistä näistä eristä ovat korkokulut käytetystä luotosta.

Tämä kuluerä tulee ajankohtaiseksi, kun et maksa luottokorttilaskua kerralla pois korottoman maksuajan aikana, jolloin avoimeksi jäävästä luottomäärästä alkaa kertyä korkoa, joka näkyy seuraavan kuukauden luottokorttilaskullasi.

Toinen olennainen kuluerä ovat tilinhoitokulut, jotka aiheutuvat kortin luotto-ominaisuuden hyödyntämisestä. Useimmiten kortin luotonkäytöstä peritään tilinhoitopalkkio, joka vaihtelee summiltaan muutamasta eurosta viiteenkin euroon kuukaudessa pankista riippuen.

Luottokortin käytön hyödyt yleisellä tasolla

Vaikka sinulla olisi käytössäsi erilaisia kuluja sisältävä luottokortti, kortin käytöstä saatavat hyödyt yleensä painavat kupissa enemmän kuin mahdolliset haitat.

Ensinnäkin luottokortilla maksaminen antaa sinulle korotonta ja kulutonta maksuaikaa tyypillisesti noin 30-50 vuorokautta, riippuen käyttämästäsi kortista.

Toisekseen luottokortin käyttö tuo joustavuutta henkilökohtaiseen ja perheen rahojen käyttöön, jolla voi korvata ajanjaksoja ennen palkkapäivää, mikäli tilillä ei muutoin hetkellisesti olekaan katetta esimerkiksi suurempiin ostoksiin.

Luottokortin käyttöön liittyy erilaisia tasoja ostoturvaa esimerkiksi verkko-ostamiseen, tapauksiin, joissa netistä tilaamasi tuote ei ikinä saavu perille tai se tulee perille rikkinäisenä. Näissä tapauksissa korttiyhtiön kautta saattaa olla mahdollista saada korvausta tapahtuneesta vahingosta.

Useisiin (muttei kaikkiin) luottokortteihin sisältyy automaattisesti jälkikäyteinen osto-tai tuoteturvavakuutus, joka antaa vakuutusturvaa tietylle ajanjaksolle, esimerkiksi puolelle vuodelle, tuotteen hajoamisen varalta.

Osaan luottokortteja sisältyy matkavakuutus, joka tuo lisäturvaa matkustamiseen, kun käytät kyseistä luottokorttia maksaaksesi matkustus- tai majoituskulujasi.

Ilmainen luottokortti vaihtoehdot – Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti.

Norwegian-luottokortti kuuluu markkinoiden parhaisiin luottokortteihin, eikä pelkästään sen takia, että kyseessä on ilmainen, eli vuosimaksuton kortti.

Bank Norwegian luottokortti on arkipäivän käytössä erittäin joustava maksukortti, jolla tienaat pisteitä CashPoint-etuohjelmaan (kunhan ensin yhdistät kortin Reward-profiiliisi).

Tällä tavalla arjessa tehdyt hankinnat vievät sinut lähemmäksi seuraavaa lomaasi, sillä voit käyttää CashPoint-pisteitä Norwegian-lentoyhtiön lentolippujen maksamiseen.

Pisteet kerääntyvät luottokortilla tekemistäsi ostoksista seuraavasti:

1 % CashPoints-pisteitä ostoksistasi 10 000 euroon saakka (kalenterivuosittain)
0,5 % CashPoints-pisteitä ostoksistasi 10 000 euron jälkeen
4 % CashPoints-pisteitä Norwegianin LowFare-lentolipuista
10 % CashPoints-pisteitä Norwegianin Flex-lentolipuista

Ylläolevissa CashPoints-pisteet lasketaan aina lentolippujen nettohinnasta, tarkoittaen sitä, että lipun hinnasta vähennetään verot ja muut maksut. Lisäksi etuohjelmassa annetaan CashPoints-pisteitä ainoastaan omista lipuistasi, ei muille ostamistasi lipuista.

Luottokortin käyttäminen muiden muiden lentoyhtiöiden kuin Norwegianin lippuihin ei kerrytä pisteitä lainkaan.

CashPoints-etuohjelman ohella Norwegianin ilmainen luottokortti tarjoaa luottoa 10 000 euroon asti, korotonta luottoa ostoksillesi jopa 6 viikkoon (45 päivään) asti, ei kuluja tavaraostoista Suomessa tai ulkomailla, ei käteisnostomaksuja, sekä ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutussuojan.

Muita hyviä puolia Norwegian luottokortin käytössä ovat mm. että voit valita itse oman PIN-koodisi sekä voit allekirjoittaa sähköisesti luottokorttia käyttäessäsi.

Jotta saisit Bank Norwegian vuosimaksuttoman luottokortin, seuraavien ehtojen on täytyttävä:

Ei maksuhäiriöitä
Vähintään 23 vuoden ikä
Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Näiden vaatimusten ohella pankki tekee ennen luottokorttipäätöstään luottokelpoisuuskartoituksen.

Ilmainen luottokortti – Hypo Mastercard

Hypo MasterCard on Taloussanomissa 26.01.2017 julkaistun artikkelin sisältämän Suomen Rahatiedon vertailun mukaan Suomen edullisin luottokortti.

Pääset kuitenkin hyötymään kortin eduista, sen vuosimaksuttomuudesta ja kuukausimaksuttomuudesta, vain olemalla Hypon laina- tai talletusasiakas.

Yleistasolla Hypo MasterCard on erittäin helppokäyttöinen, vuosimaksuton ja kuukausimaksuton kortti, joka tuo lisäturvaa arkeesi ja matkoillesi, tarjoten joustavan rahoitusmahdollisuuden tarvitsemiisi hankintoihin.

Kortti, jonka käyttö mukautuu vaivattomasti omaan talouteesi ja tarpeisiisi, tarjoaa luotto-ostoksillesi keskimäärin 30 päivän ajan korotonta maksuaikaa. Maksat korkoa kortin käytöstä vain eräpäivän jälkeen luotolle jääneistä ostoksistasi.

MasterCard on korttityyppinä maailman hyväksytyin maksuaikakortti, jolla maksat onnistuneesti ja turvallisesti yli 35 miljoonassa paikassa eri puolilla maailmaa.

Kortti on turvallinen tapa tehdä myös verkko-ostoksia ja nostaa käteistä rahaa sekä Suomessa että ulkomailla.

Hypo MasterCardin katoamisen tai väärinkäytön varalta voit asettaa korttiin vuorokausikohtaisia turvarajoja käteisnostoille, korttiostoille, sekä verkkomaksamiselle.

Kortin käyttäjänä saat käyttöösi MasterCard SecureCode-palvelun, eli palvelun verkko-ostosten tekstiviestivarmennukseen, jonka avulla korttisi käyttöturvallisuus lisääntyy huomattavasti.

Voit valita korttiisi oman tunnusluvun, oman PIN-koodisi, joka auttaa sen muistamisessa.

Vuosimaksuton ja kuukausimaksuton Hypo MasterCard -kortti on suosittu lompakon kakkoskorttina, tuoden edullista lisäturvaa ja joustavuutta taloudenpitoosi.

Hypo MasterCardin yksilöllisenä luottorajana on 1000 – 10 000 €. Vuosimaksuttomaan korttiin on mahdollista saada kaksi ilmaista rinnakkaiskorttia.

Voit valita lyhennyseräksi 5 %, 10 %, 20 % tai 100 % (vähintään 30 €). Kortin myöntää Ålandsbanken Abp/Compass Card, joka vastaa kortin asiakaspalvelusta.

Vuosimaksuton Komplett Bank luottokortti

Komplett Bank luottokortti.

Vuosi-ja kuukausimaksuton Komplett Bank luottokortti on ilmainen luottokortti, jonka ominaisuudet on optimoitu etenkin verkko-ostosten tekemiseen.

Luottokortti tarjoaa käytön kautta bonuksia ja etuuksia jokaisesta sillä tekemästäsi ostoksesta, myös shoppaillessasi verkossa.

Sen lisäksi, että korttiin, jossa luottorajana voi olla maksimissaan 10 000 euroa, ei kuulu vuosimaksua, se tarjoaa maksuttomat käteisnostot, vapaavalintaisen PIN-tunnusluvun, sekä jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa luotollesi, kun maksat luoton kokonaissaldon eräpäivään mennessä.

Muiden etujen ohella Komplett Bank MasterCardin bonusohjelma säästää sinulle rahaa ja kerryttää bonuksia jokaisesta tekemästäsi ostoksesta.

Käyttämällä pankin luottokorttia, kerrytät bonuspisteitä:

2 % verkossa tehdyistä ostoista (MasterCard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa)
1 % muista ostoksista

100 bonuspistettä = 10 euroa

Luottokortin käytön avulla voit saada kokoon maksimissaan 500 bonuspistettä kuukaudessa sekä 2 000 pistettä kalenterivuoden aikana.

Voit käyttää tilillesi kertyneitä bonuspisteitäsi laskusi maksamiseen.

Ilmaisella Komplett Bankin Mastercard -kortilla voit lisäksi lykätä valitsemiesi ostosten maksua ilman korkokuluja.

Maksulykkäys tuo joustoa talouteesi ilman erillistä maksusopimusta ja yhdellä maksusopimuksella saat joustavuutta suurempiinkin kodin hankintoihin.

Halutessasi voit myös valita korkovapaata maksulykkäystä jokaiselle tekemällesi ostokselle. Korkovapaata maksulykkäystä on mahdollista valita 3, 6 tai 9 kuukautta.

Tarkemmat tiedot maksulykkäyskuluista löydät Komplett Bank hinnastosta. Sinun tulee tehdä valinnainen maksulykkäys saman kuukauden aikana, jolloin teet ostoksen.

Komplett Bank Mastercard -kortti sisältää lisäksi hyödyllisen vakuutuspaketin, jonka avulla varmistat ostostesi turvallisuuden.

Henkilöllisyysvarkausvakuutus voi korvata kuluja enintään 10 000 euroon saakka.

Maksaessasi matkasi luottokortilla, kortin matka- ja peruutusvakuutus kattaa sinun ja perheesi (sinut ja enintään kolme kanssamatkaajaa) matkan enintään 60 päivän ajaksi.

Ostoturvavakuutus voi kattaa kuluja 2 500 euroon saakka ulkoisesta syystä aiheutuneesta, äkillisestä ja odottomattomasta vahingoittumisesta vakuutetulle kohteelle.

Vapaavalintainen maksuturvavakuutus auttaa sinua maksamaan kuukausieräsi, mikäli tulosi pienenevät odottamattoman sairasloman tai työttömyyden vuoksi.

Kuolemantapauksessa vakuutus korvaa luoton kokonaissaldon aina 10 000 euroon saakka.

Komplett Bank Mastercard -kortti on saatavilla myös digitaalisessa lompakossa (Apple Pay tai Google Pay -sovelluksella) maksaessasi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Stockmann Mastercard – Ilmainen luottokortti

Stockmann Mastercard luottokortti.

Ilman avaus-ja vuosimaksua tarjolla oleva Nordea Stockmann Mastercard on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille, sisältäen runsaasti MyStockmann-kanta-asiakkaiden erikoisetuja.

Stockmann MasterCard tarjoaa heti liittymislahjana 50 MyStockmann-pistettä, jonka lisäksi jokaisesta Stockmannilla tehdystä ostoksesta 1 euro = 1 piste.

Kun käytät Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuutta laskutuskauden aikana Stockmannilla tai muualla, saat 5 lisäpistettä/kuukausi.

Lisäksi saat heti kassalla maksutapaetua 0,5 % Stockmannilla tekemistäsi ostoksista, kun maksat ostoksesi Stockmann Mastercard -kortilla.

Stockmann Mastercard korttien luottoraja 1 500–10 000 euroa, jossa luottokortin luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi.

MasterCard korttina Stockmann luottokorttisi toimii maksu-ja luottokorttina yli 35 miljoonassa ostopaikassa ja miljoonassa automaatissa eri puolilla maailmaa.

Voit maksaa kortilla, johon saat rajattomasti rinnakkaiskortteja, turvallisesti internetissä sekä nostaa rahaa käteisautomaatilta ja siirtää luotolta rahaa pankkitilillesi.

Korttiin pääset itse valitsemaan takaisinmaksuprosentin (vähintään 3 %) sekä eräpäivän (1.–31. päivä). Saat kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa (ei peräkkäiset kuukaudet).

Keskimäärin kortti tarjoaa 30 päivää korotonta maksuaikaa, etkä maksa kortin käytöstä sinällään, vain jos käytät kortilla tarjolla olevaa luotto-ominaisuutta.

Voit käyttää luottokorttia digitaalisena maksuvälineenä lataamalla älypuhelimeesi ensin Apple Payn tai Google Payn ja liittämällä sitten Stockmann Mastercard -kortin puhelimeesi. Tämä tarjoaa tavan maksaa matkapuhelimellasi turvallisesti kaikissa etäluettavissa maksupäätteissä.

TUOHI Mastercard – vuosimaksuton luottokortti

TUOHI Mastercard luottokortti.

Ilmainen TUOHI MasterCard on Nordea Rahoituksen tarjoama maksuaiaka- ja luottokortti, johon ei liity minkäänlaista vuosimaksua.

Voit hakea TUOHI MasterCard korttia minkä tahansa pankin asiakkaana suoraan verkossa (www.tuohi.fi).

TUOHI on erinomainen maksuväline kaikkialla, missä MasterCard käy maksuvälineenä, mukaanlukien internet. Voit hoitaa Apple Payn ja Google Payn sovellutusten avulla maksusi kaupoissa helposti TUOHI-kortilla ja puhelimellasi.

Kun käytät TUOHI-luottoa, voit halutessasi maksaa ostoksesi erissä, nostaa käteistä automaatista, tai siirtää rahaa luotolta omalle pankkitilillesi.

Vuosimaksuttoman TUOHI Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla 2 000 – 10 000 euroa.

Korttiin kuuluvan ePalvelun (tai Nordean asiakkaana verkkopankin) kautta pääset TUOHI-luottotillesi vaikkapa tarkistamaan ajankohtaisen korttikäyttösi saldon tai siirtämään rahaa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Fyysisessä kaupassa sirumaksupäätteellä ostoksia maksaessasi tarvitset TUOHI-korttisi PIN-tunnuslukua, joka tulee sinulle uuden TUOHI-kortin myötä omassa lähetyskuoressaan.

Mikäli unohdat tai kadotat PIN-koodisi, voit tehdä uusintatilauksen sille TUOHI ePalvelusta tai Nordean verkkopankista, Nordean asiakaspalvelusta, tai Nordean konttorista.

TUOHI MasterCard kortillasi saa nostettua käteistä Suomessa kaikista Otto. automaateista ja ulkomailla kaikista käteisautomaateista, joissa on MasterCard tunnus. Myös näihin käteisen nostoihin tarvitset henkilökohtaisen PIN-tunnusluvun.

Halutessasi voit asettaa TUOHI korttisi automaattinostoihin vuorokausikohtaiset turvarajat, jolloin kortillasi voi 1 vrk sisällä nostaa käteistä tai maksaa laskuja automaatilla vain määrittämääsi rajaan saakka. Voit tehdä muutoksia turvarajaan suoraan ePalvelussa tai Nordean verkkopankissa tai Nordean konttorissa.

Voit maksaa TUOHI MasterCardilla verkko-shoppailusi kaikissa nettikaupoissa, jotka hyväksyvät Mastercardin maksuvälineenä. Voidaksesi tehdä verkko-ostoksia, tarvitset aina korttisi voimassaoloajan sekä kortissa olevan kolminumeroisen turvakoodin, joka löytyy taustapuolelta.

Verkkomaksaminen kuitenkin edellyttää, että sallit korttisi käytön internetissä.

TUOHI-asiakkaana saat halutessasi verkkomaksamiseen lisäturvallisuutta palvelulla, jossa verkko-ostokset vahvistetaan aina matkapuhelimeen tulevalla salasanalla tai Nordean pankkitunnuksilla.

Kun maksat ostoksesi TUOHI-kortilla, ostoksille tulee keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Saat laskun tekemistäsi ostoksista kerran kuussa, jonka myötä voit valita, maksatko siihen merkityn minimierän, koko laskutettavan summan – tai mitä tahansa siltä väliltä.

Halutessasi voit hyödyntää kortissa olevaa luotto-ominaisuutta ja maksaa ostokset pienemmissä erissä. Tällöin veloitetaan myös korko, kuukausittainen tilinhoitomaksu ja mahdollinen kulu paperilaskusta sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI-luotosta aiheutuu kustannuksia ainoastaan silloin, kun käytät sitä.

Voit kortin käyttäjänä myös pitää vapaata lyhennyksistä. Lyhennysvapaa tarkoittaa, että et maksa lainkaan lyhennyksiä tai korkoa, ja vapaalta kuukaudelta kertyvät korot ja tilinhoitomaksu veloitetaan osana seuraavaa kuukausierää.

Voit valita kaksi lyhennysvapaata (ei kuitenkaan peräkkäistä) kuukautta vuodessa.

Saat lyhennysvapaat kuukaudet käyttöösi ePalvelussa, Nordean verkkopankissa tai soittamalla Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun.

TUOHI Mastercard -korttiin kuuluu automaattisesti ominaisuutena maksuton Hintaturvavakuutus, joka takaa Suomessa tehdyille jatko-ostoille markkinoiden edullisimmat hinnat.

Jos löydät TUOHI-kortilla ostamasi tuotteen tai tavaran edullisemmin kuukauden kuluessa, tämä Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen.

Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi.

Hyvityksen edellytyksenä on, että olet tehnyt ostoksesi Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa ja olet maksanut sen kokonaan TUOHI-kortilla. Tuotekohtainen vähimmäiskorvaus on 20 euroa ja enimmäiskorvaus 500 euroa.

Korvausta ei ole mahdollista saada kiinteistä kalusteista tai rakenteista, ammattikäyttöön hankituista tuotteista, pakettitarjouksista, tai outlet-tarjouksista.

Lisäksi korvauksen saamisen ehtoihin lukeutuvat, että tuote on ollut halvempaan hintaan yleisesti kaikkien saatavilla ja että liität korvaushakemukseesi tarjouksen tai mainoksen, jossa huomasit tuotteen olevan halvemmalla hinnalla saatavilla.

K-Plussa Mastercard – ilmainen luottokortti

K-Plussa Mastercard luottokortti.

K-Plussa Mastercard on kattava etukortti, jossa ei ole vuosimaksua.

Kun hankit K-Plussa Mastercardin, saat monille arkipäiväisistä kaupassakäynneistä tutun K-Plussa-kortin ja käytännöllisen maksuaika- ja luottokortin yhdessä paketissa.

Voit maksaa kortilla shoppailusi sekä fyysisissä kivijalkaliikkeissä että verkkokaupoissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Ilmainen K-Plussa Mastercard luottokortti, jota voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat, käy maksuvälineenä maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonassa ostopaikassa.

Kortilla maksaessasi saat sen luottokortti-ominaisuuden ohella käyttöösi kaikki Plussa-edut ja kerrytät Plussa-pisteitä K-ryhmän liikkessä tekemistäsi ostoksista.

Lähimaksuominaisuudella maksat puolestaan nopeasti pienet, enintään 50 euron ostokset ilman erillistä tunnusluvun näppäilyä.

K-Plussa Mastercard, johon voit hakea luottoa 2 000 – 4 000 euroa, on turvallinen maksuväline myös verkossa, ja saat kortilla tekemillesi ostoksille automaattisesti 90 tai 180 vuorokauden Ostoturva-vakuutuksen.

Pääset hallitsemaan kortin käyttöäsi sekä seuraamaan korttikäyttöön liittyviä kulujasi ja luoton saldoa kätevästi OP-mobiilista, Pivosta, sekä OP-verkkopalvelusta.

Voidaksesi hakea K-Plussa Mastercard-korttia, sinun tulee täyttää muutama perusehto…

olet vähintään 20-vuotias,
sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot,
sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna, sekä
asut pysyvästi Suomessa.

K-Plussa Mastercard -kortti on kuukausimaksuton, jossa maksat korttiin tarjolla olevasta luotosta vain käyttäessäsi luottoa.

Kortin ostoturvavakuutus toimii siten, että kun maksat vaikkapa uuden puhelimesi, silmälasisi, tai televisiosi K-Plussa Mastercard-kortin credit-ominaisuudella, saat K-Plussa-kaupoissa tekemillesi ostokselle automaattisesti Ostoturvavakuutuksen 180 päivän ajaksi. Muissa liikkeissä tekemillesi ostoksille saat Ostoturvan 90 vuorokaudeksi.

Ostoturva on apunasi, mikäli ostamasi tuote, vaikkapa upouusi matkapuhelimesi, rikkoutuu tai se varastetaan. Ostoturva korvaa rikkoutuneen laitteen korjauskulut tai uuden vastaavan laitteen hankinnan. Omavastuuna Ostoturvassa on 40 euroa.

Ostoturva on vakuutuksena voimassa kaikkialla maailmassa ja se kattaa myös kortin credit-ominaisuudella maksetut verkko-ostokset.

Väärinkäytösten ja kortin katoamisen varalta sinun kannattaa asettaa K-Plussa Mastercard-kortillesi turvarajat.

Vuorokausikohtaiset turvarajat voit asettaa sekä käteisnostoille, varmennettaville korttiostoille, että verkkomaksamiselle ja muille etäostoille. Asettamasi rajat tulevat voimaan heti.

Voit asettaa ja muuttaa turvarajoja helposti kortin myöntävän OP:n (kortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj) verkkopalvelussa, op.fi:ssä ja OP-mobiilissa. Voit myös soittaa 010 252 7020 puhelinpalveluun. Turvarajat voidaan muuttaa myös Osuuspankin konttorissa.

Vuosimaksuton S-Etukortti Visa

Monipuolinen S-Etukortti Visa, joka on osuuskaupan asiakasomistajille kuukausi-ja vuosimaksuton, tarjoaa helpon keinon maksaa ostoksesi ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa.

Samalla kortilla kerrytät samalla myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.

Kortilla voit maksaa ostoksia niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin, luottorajana ollessa 800 – 10 000 €, jota voit muuttaa helposti verkkopankissa.

Luottoraja kannattaa pitää sinulle sopivalla tasolla, jotta voit tehdä hankinnat joustavasti yllättävissäkin tilanteissa

Maksat kortin luotto-ominaisuudesta korkoa ja tilinhoitopalkkioita vain silloin, kun käytät luottoa.

Kun saat S-Etukortti Visa korttiisi liittyvän laskun, jonka kokonaisuudessaan maksaessasi saat ostoksillesi korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokautta.

Laskun erääntyessä voit valita kuitenkin, maksatko vaihtoehtoisesti valitsemasi vähimmäislyhennyserän (kuitenkin vähintään 40 euroa) vai kaikki ostoksesi kerralla.

Halutessasi voit pitää taukoa maksuista kaksi kertaa vuodessa, kaksi maksuvapaata kuukautta.

Kun maksat S-Etukortti Visa korttisi luotolla, ostoksesi ovat automaattisesti turvattu ostohetkestä lähtien korttiisi automaattisesti liitetyllä, ilmaisella ns. ostoturvalla.

Maksaessasi S-ryhmän ostokset S-Etukortilla, kerrytät jopa 5 % Bonusta ja 0,5 % maksutapaetua.

Voit nostaa käteistä pankkiautomaateista Suomessa ja ulkomailla kaikista käteisautomaateista, jotka on varustettu VISA-merkinnällä. Voit nostaa ja tallettaa käteistä myös S-ryhmän myymälöiden kassoilla.

Voit valita itse tunnusluvun S-Etukortti Visallesi. Omavalintainen tunnusluku on helpompi muistaa ja tekee S-Etukortti Visan käyttämisestä kätevämpää.

Muiden etujen ohella pystyt keräämään S-Etukortti Visalla tekemiesi bonusostojen kassa- ja takuukuitit sähköisesti talteen S-mobiiliin.

Voit hakea S-Etukortti Visa -korttia, jos täytät seuraavat ehdot…

olet vähintään 18-vuotias,
sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot,
olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, sekä
sinulla on suomalainen henkilötunnus ja pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Mikäli täytät kortin hakemiselle asetetut ehdot, voit hakea sitä kätevästi suoraan verkkopankissa.