MasterCard Electronic

MasterCard Electronic on LähiTapiola Pankin Debit-kortti, jolla voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä rahaa eri puolilla maailmaa.

Kortti, joka ei ole luottokortti, vaan pankkitiliisi liitetty Debit kortti, toimii maksukorttina kaikissa MasterCardin hyväksyvissä pisteissä, myös verkko-ostosten tekemisen suhteen.

Toisaalta voit myös nostaa käteistä kortilla kaikista automaateista, joista löytyy MasterCard logo.

Debit MasterCard kortti toimii siten, että tehdessäsi ostoksia, rahat ostoosi varataan suoraan pankkitilisi saldosta tilivarauksena, eikä siihen siten liity pankille luottoriskiä.

Varsinainen veloitus tililtäsi tapahtuu parissa päivässä osto- tai käteisnostotapahtumasta (poikkeuksena käteisnostot Otto. automaateilta, jotka veloitetaan välittömästi).

Tämän luottoriskin puuttumisen takia korttia myönnetään aikuisten lisäksi myös nuorille maksukortiksi. Voit halutessasi ottaa kortin myös pelkästään automaattinostoihin soveltuvana pankkikorttina.

MasterCard Electronic

MasterCard Electronic kortin hakeminen

Electronic-korttia myönnetään täysi-ikäisille, ja alaikäisille huoltajien suostumuksella.

Mikäli olet LähiTapiola Pankin asiakas, voit hakea korttia suoraan verkkopankki palvelun kautta.

Muussa tapauksessa voit tilata Electronic Debit kortin avaamalla LähiTapiola pankkitilin, ja sen jälkeen käymällä pankin toimistossa tai soittamalla pankin puhelinpalveluun.

Kun sinulle on myönnetty Electronic-kortti, se, ja korttiin kuuluva tunnusluku toimitetaan kotiisi, erillisinä lähetyksinä.

Voit valita kortin toimituksen kotiisi joko kirjattuna kirjeenä tai normaalipostitse. Tunnusluku toimitetaan aina tavallisena postina kautta kotiisi.

Kortin myöntämisen ja LähiTapiolan tilin avaamisen yhteydessä saat aina automaattisesti verkkopalvelun, josta voit tarkkailla tilisi tapahtumia.


Verkkopalvelun kautta voit mm. tehdä erilaisia muutoksia Debit korttisi käyttörajoihin sekä tilata uuden tunnusluvun pankin asiakaspalvelusta.