MasterCard Premium

MasterCard Premium on Nordean Premium asiakkaille suunnattu oma luottokortti, johon sisältyy “Priority Pass” lentokenttälounge kortti.

Nordea Premium on pankin varakkaille henkilöasiakkaille suunnattu kanta-asiakkuusohjelma, johon sisältyy oman luottokortin lisäksi myös muita etuja.

Premium ohjelmaan pääset, jos sinulla on säästöjä tai sijoituksia vähintään EUR 100 000, tai pankki arvioi sinut muilla perusteilla soveltuvaksi Premium kanta-asiakkaaksi.

Ohjelman tarkoituksena on auttaa Nordean asiakkaita sekä säästämisen että sijoittamisen asiantuntijapalveluiden suhteen, tavoitteena asiakkaan varallisuuden kasvattaminen.

Premium ohjelmaan liittyvän luottokortin ohella suunnitelma sisältää Nordean asiantuntijoiden kanssa mietittyinä:

  • asiakkaan tarpeisiin mitoitetun vararahaston
  • pitkän aikavälin vaurastumisen suunnitelman
  • eläkesäästämisen kokonaisratkaisun
  • perintöverosuunnittelun
  • yksilölliset sijoittamisen ratkaisut, mm. talousriskiä vähentävän hajauttamisen

Premium-asiakkaana saatavilla oleviin palveluihisi kuuluvat myös esimerkiksi verkkopankin Premium-sivut, sähköinen Premium uutiskirje, sekä Premium-talouslehti.

Muihin etuihin Premium kanta-asiakkuudesta kuuluvat mm. alennukset Nordean henkilöturva vakuutukseen, aktiivisalkkupalveluun, sekä Huoneistokeskuksen ja SKV Kiinteistövälityksen välityspalkkioihin.

Kunkin Premium asiakkaan käytössä on myös varainhoitotiimi (pankkineuvoja, sijoitusasiantuntija, meklari ja pankkilakimies). Näistä pankkineuvoja on lähin yhteyshenkilösi pankkiin Premium palveluiden suhteen.

Nordea MasterCard Premium luottokortti

Kukin Premium asiakas voi hankkia ohjelman puitteissa MasterCard Premium luottokortin, johon kuuluvat sekä MasterCard Gold kortin palvelut että Premium kortin omat lisäpalvelut.

Näihin Premium lisäpalveluihin kuuluu etenkin Priority Pass kortti, jota voit käyttää 4:ään maksuttomaan käyntiin kansainvälisten lentoasemien loungetiloihin. Neljän maksuttoman käynnin jälkeen pääset edelleen loungetiloihin, mutta hintana on tuolloin 24 euroa/henkilö.

Premium kortti on erittäin joustava luottokortti, joka sisältää luottovaraa jopa EUR 20 000 saakka, ulkomaanmatkavakuutuksen, sekä Tuoteturva vakuutuksen. Kortti on vuosi-tai kuukausimaksullinen.