Pankki Merikarvia – Länsi-Suomen OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Merikarvia – Länsi-Suomen Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin NOSTO ja Otto pankkiautomaatit verkostojen pisteisiin.

Kansallisen tason merkittävistä finanssikonserneista myös Merikarvian seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Länsi-Suomen Osuuspankki.

OP Länsi-Suomi on kokonaisuutena yksi OP-Ryhmän suurimmista paikallispankeista, jolla on seitsemän toimipistettä sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Yhteensä pankilla on yli 131 000 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on yli 82 000. Asiakaskuntaa palvelee yli 200 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta palveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), rahoitukset, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset (Pohjola Vakuutus), kiinteistönvälitys-, vuokravälitys- sekä isännöintipalvelut (OP Koti Länsi-Suomi), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoidon palvelut (OP Private), sekä yrityspalvelut.

OP Merikarvia – Länsi-Suomen Osuuspankki
Antintie 20
29900 Merikarvia
Aukioloajat (kassapalvelut): perjantai 10-16:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 10-16:30.
op.fi/web/op-lansi-suomi

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Merikarvia – pankki Merikarvia

Merikarvian pankkiautomaatit vaihtoehdoista OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

K-Market Merikarvia (OttoPlus)
Eteläinen rantatie 63
29900 Merikarvia
Aukioloajat: K-Market Merikarvian aukioloajat.
otto.fi

S-Market Merikarvia (NOSTO)
Kauppatie 51
29900 Merikarvia
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Merikarvia – Länsi-Suomen Osuuspankki konttorista & palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.lansisuomi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Merikarvialla, sekä paljon muuta.