Nooa Pankki konttorit ja toimipisteet

Nooa Pankki on vuonna 2003 perustettu säästöpankki, jonka pääasiassa omistavat 32 paikallista säästöpankkia ja Suomi-yhtiö.

Pankki toimii etupäässä pääkaupunkiseudun alueella, jossa sillä on seitsemän toimipisteen ja pankkikonttorin verkosto alueilla Espoo, Vantaa, Helsinki, ja Järvenpää.

Nooa tarjoaa myös yritysasiakkaiden erityispalveluita, joita varten sillä on erillinen yrityskonttori, joka toimii Helsingissä Aleksanterinkadun konttorin yhteydessä.

Konttoreissa tapahtuvan asiakaspalvelun lisäksi voit asioida pankin kanssa myös puhelinpankin avulla sekä verkkopankissa, osoitteessa www.nooa.fi.

Nooa verkkopankki mahdollistaa laskujen maksun, tili- ja lainatietojen tarkistuksen, rahastomerkintöjen teon, ja kortti-, laina- ja tilihakemuksien teon.

Nooa Säästöpankki Suomi.

Nooa Säästöpankin toimipisteet ja konttorit

Nooa Tapiola
Länsituulentie 4
02100 ESPOO

Nooa Erottaja
Erottajankatu 19
00130 HELSINKI

Nooa Keski-Uuudenmaan konttori
Sibeliuksenkatu 29
04400 Järvenpää

Nooa Tikkurila
Tikkuraitti 11
01300 VANTAA

Nooa Aleksin säästöpankkiirit
Aleksanterinkatu 48 B 8 krs
00100 HELSINKI

Nooa Yrittäjäpalvelut
Aleksanterinkatu 48 B 8 krs
00100 HELSINKI

Nooa Herttoniemen tapaamispiste
HELSINKI

Näistä Herttoniemen tapaamispisteessä Nooan asiakaspalvelu tapaa asiakkaita tarvittaessa ja erikseen sovittuina aikoina. Voit sopia tapaamisen jättämällä yhteydenottopyynnön ja sopimalla ajan lainaamiseen, säästämiseen tai sijoittamiseen liittyvissä asioissa.