Nordax Rahoitus

Nordax Rahoitus on EUR 3000-30 000 kokoisia luottoja Suomen rahoitusmarkkinoilla myöntävä finanssi-alan yritys.

Firma, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2003, toimii Suomen ohella myös Ruotsissa (josta löytyy Nordaxin pääkonttori), Norjassa, ja Tanskassa.

Ruotsin rahoitustarkastuksen valvonnanalaisen (ja Ruotsi talletussuojan piiriin kuuluvan) yhtiön yli 150 työntekijää palvelevat laina-ja talletustuotteiden suhteen vuosittain noin 100 000 asiakasta.

Firma, jonka omistaa kv. sijoitusyhtiö Vision Capital, päätoimintaan kuuluu lainojen tarjonta, 3000 – 30 000 euron kokoluokissa.

Nordax Rahoitus

Nordax Rahoitus – lainan hakeminen

Lainan hakeminen Nordaxilta on mahdollista firman nettisivujen kautta, lähettämällä hakemuksen postitse, kuin myös soittamalla yrityksen puhelinpalveluun.

Voit hakea lainaa, mikäli täytät yrityksen lainanhaulle laittamat vähimmäisehdot.

Näihin ehtoihin kuuluvat minimissään 23 vuoden ikä, vähintään 16 000 euron säännölliset vuositulot, vakituinen asuinpaikka Suomessa (vähintään 3 vuoden ajan), eikä voimassaolevia maksuhäiriömerkintöjä luottorekisterissä. Myös yhteisvastuullisen rinnakkaishakijan käyttö on mahdollista ja helpottaa luoton saamista.

Luoton saamiseen ei tarvita vakuita.

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi, saat alustavan tiedon luoton myöntämisestä muutaman päivän – viikon kuluessa, postin kautta.

Hyväksytty lainahakemus maksetaan pankkitilillesi sen jälkeen, kun allekirjoitat velkasopimuksen, ja lähetät sen takaisin Nordaxille liitteineen (joiden perusteella lopullinen lainapäätös tehdään).

Lainan korko (viitekorko + Nordaxin marginaali) on asiakaskohtainen (riippuen riskiprofiilista), ja näet sen määrän sinulle lähetetystä velkakirjasta. Huomaa että tämä lainakorko on vaihtuva ja sidottu 1kk Euriboriin.

Maksat lainaamasi luottosumman takaisin lyhentämällä lainaa kiinteillä tasa-maksuerillä kuukausittain. Tämän kk-erän suuruus riippuu valitsemastasi takaisinmaksuajasta. Pisimmillään maksuaika voi olla 12 vuotta, ja pienimmillään kuukausierä voi olla EUR 15.

Mikäli haluat, voit maksaa luottosi pois myös etuajassa, tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, ilman ylimääräisiä kustannuksia. Korkoa lainasta maksat vain silhen päivään asti, kun koko luotto on maksettu takaisin Nordaxille.