Nordea Forssan konttori (SULJETTU)

Nordea Forssan konttori sijaitsee osoitteessa Torikatu 4, 30100 Forssa, jonka lisäksi kaupungista löytyy myös muita Nordean palveluita. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva konttori on Hämeenlinnassa, Raatihuoneenkatu 17, 13100 Hämeenlinna)

Tärkeimmät näistä muista palveluista ovat alueen kaksi maksuautomaattia, joista toinen on Forssan pankkikonttorin yhteydessä, toinen osoitteessa Kutomonkuja 1, 30100 Forssa, Citymarketin yhteydessä (ja käytettävissä Citymarketin aukioloaikojen mukaisesti).

Nordea maksuautomaattia käyttäen voit maksaa laskujasi kuin myös tehdä ja tulostaa tilikyselyjä. Jos käytät laskujen maksuun omistamaasi VISA- tai MasterCard-luottokorttia, voit valita, otetaanko tekemäsi maksu suoraan tililtäsi vai korttiluoton puolelta.

Torikadun Nordean konttori on täyden palvelun henkilö-ja yritysasiakkaille suunnattu toimipaikka.

Konttorin peruspalveluihin lukeutuvat kassapalvelut, valuutanvaihto, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Ilman konttoritiskillä asioimista voit hoitaa toimipisteessä itsepalveluna lisäksi raha-automaatti (Otto.) toiminnot, laskujen maksamisen automaatilla, kolikkopisteen palvelut (konttorin aukioloaikoina), sekä yösäilöpalvelut.

Huomaa, että konttori kassapalveluineen on avoinna vain rajoitetun ajan maanantaista perjantaihin, klo 10-13 välisen periodin päivittäin. Konttori on suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin.

Konttorissa fyysisesti käymisen lisäksi voit tietysti asioida Nordean kanssa myös verkkopankin, mobiilipankin, sekä puhelinpankin välityksellä, jotka kaikki tulevat mukaan ilmaisten peruspalveluiden mukana tilin Nordeassa avatessasi (esimerkiksi verkkopankkiin tarvitset kuitenkin omat tunnuksensa).

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat – Forssa (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva konttori on Hämeenlinnassa, Raatihuoneenkatu 17 13100 Hämeenlinna)
Torikatu 4
30100 Forssa