Nordea Iin konttori

Nordea Iin konttori sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 2, 91100 Ii, tarjoten palveluja sekä yksityis-että yritysasiakkaille.

Tämän konttorin palveluvalikoima sisältää myös itsepalvelupuolen, mukana maksuautomaatti samassa osoitteessa, joka on avoinna maanantaista sunnuntaihin 06-21.

Maksuautomaatin avulla voit sekä maksaa laskujasi, kuin myös tehdä (ja tulostaa käyttöösi) tilikyselyjä Nordea tilistäsi.

Jos suoritat maksuautomaatilla tehdyt maksut käyttäen Visa- tai MasterCard-korttiasi, voit aina valita, otetaanko tekemäsi maksu suoraan Nordea tililtäsi vai korttiluotoltasi.

Kirkkotiellä toimiva yrityksiä ja yksityisiä varten olemassa oleva pankkikonttori on avoinna erittäin rajoitetuin aukioloajoin: ma-ke 9:30-13, konttorin ollessa muina aikoina suljettu.

Ollessaan avoinna, konttorin palveluihin lukeutuvat lähes kaikki peruspankkipalvelut (poislukien valuutanvaihdon): kassapalvelut, neuvontapalvelut (sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Itsepalveluihin kuuluvat puolestaan laskunmaksuautomaatin lisäksi yösäilöpalvelu.

Pankkikonsernina Nordea on Pohjois-Euroopan suurin, yli 1000 konttorin verkostollaan toiminta-alueillaan, johon kuuluvat myös Euroopan kehittyvät markkina-alueet, kuten Baltian maat. Asiakkaita konsernilla on noin 11 miljoonaa, joista 600 000 on yritysasiakkaita.

Nordea Pankki – Henkilö-ja yritysasiakkaat
Kirkkotie 2
91100 Ii