Nordea konttori Elielinaukio

Nordea konttori Elielinaukio tiloissa osana Helsingin päärautatieasemaa on yksi kaupungin keskeisimpiä pankkitiloja.

Konttorin lisäksi toimipaikasta löytyy Nordea maksuautomaatti (käytössä konttorin aukioloaikoina), jolla voit maksaa laskuja sekä tehdä ja tulostaa tilikyselyjä.

Jos maksat käyttäen omistamaasi VISA tai MasterCard korttia, voit valita, tehdäänkö veloitus kortin Credit- tai Debit-puolelta.

Elielinaukion konttori on palveluiltaan perustoimipiste, joka tarkoittaa, että voit hyödyntää sen tiloissa vain peruskassapalveluja, kuten tililtä nostoja, talletuksia, tilisiirtoja, ja konttorissa tehtyjä maksuja.

Muiden peruspalveluiden, kuten neuvontapalvelut, valuutanvaihdon, tallelokeroiden, kolikkopisteen, tai yösäiliöpalvelun suhteen joudut käymään muissa alueen Nordean konttoreissa.

Yksi lähimpiä täyden palvelun Nordean toimipaikkoja suhteessa Elielinaukion konttoriin on henkilöasiakaskonttori osoitteessa Mannerheimintie 7, 00100 Helsinki, noin 300 m kävelymatkan päässä toisistaan.

Finanssikonsernina Nordea on Pohjoismaiden suurin, noin 11 miljoonan asiakkaansa voimin. Tähän asiakasmäärään kuuluu noin 600 000 yritysasiakasta, joka tekee pankista merkittävimpiä yrityspankkeja toiminta-alueillaan.

Elielinaukion konttorissa fyysisesti käymisen lisäksi voit luonnollisesti asioida Nordeassa myös verkkopankki, mobiilipankki, sekä puhelinpankki palveluita käyttämällä.

Nordea Pankki – Elielinaukio
Rautatieasema kassakonttori
Elielinaukio 3
00100 Helsinki