Nordea Itäkeskus konttori – aukioloajat & kassapalvelut

Nordea Itäkeskus konttori toimipaikassa (Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki) on kassapalveluilla varustettu henkilö-ja yritysasiakkaita neuvova piste.

Konttorin lisäksi Nordealla on maksuautomaattipalvelu alueella, osana Itis kauppakeskuksen toimintoja osoitteessa Tallinnanaukio 10.

Kun asioit Nordea laskujen maksu automaatti pisteellä, voit palvelua käyttäen maksaa sekä laskuja että tehdä (ja tulostaa mukaan) tilikyselyjä. Jos käytät VISA- tai MasterCard-korttiasi tälläisen maksun suorittamiseen, voit automaatilla valita, otetaanko suoritus suoraan pankkitililtäsi vai korttiluotoltasi.

Nordea Itäkeskus konttori.

Itäkadun Nordean konttori, 1. ja 2. kerroksessa Itis-kauppakeskusta, tarjoaa palveluvalikoiman, johon sisältyvät peruskassapalvelut 1. kerroksessa (kuten tilinostot, tilille panot, tilisiirrot ja maksut) sekä neuvontapalvelut 2. kerroksessa, ajanvarauksella.

Halutessasi ja konttorin tarjoamien aikojen puitteissa voit tehdä ajanvarauksen asiakasneuvojalle myös toimipaikan aukioloaikojen (ma-pe klo 9:30-16:30) ulkopuolelle.

Finanssikonsernina Nordea on Pohjoismaiden isoimpia pankkeja, yli 11 miljoonan asiakkaansa voimin, luku johon kuuluu mukaan myös noin 600 000 yritysasiakasta. Konttoreita konsernilla on yhteensä noin 1000, mukana toimipaikkoja Euroopan kehittyvillä markkinoilla.

Nordea Itäkeskus konttori 
Itäkatu 1-7, 1. & 2. kerros, Kauppakeskus Itis
00930 Helsinki
Aukioloajat (kassapalvelut, 1. kerros): maanantai-perjantai 10-14
Aukioloajat (muut palvelut, 2. kerros): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9:30-16:30
nordea.fi

Voit saada lisätietoja Nordea Itäkeskus konttori palvelupaikan toiminnoista seuraamalla pankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/NordeaSuomi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen Nordean konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, tapahtumiin Helsingissä, laina-ja luottokorttitarjouksiin, ja paljon muuta.