Nordea konttori Malmi (SULJETTU)

Nordea konttori Malmi yhteystiedot kaupunginosan kolmelle toimipaikalle, joista yksi on Pohjois-Helsingin yrityskonttori. (PÄIVITYS 2021: KONTTORIT ON SULJETTU – lähin avoinna oleva Nordean konttori löytyy Tikkurilasta)

Konttoreiden lisäksi Malmilta löytyy Nordean maksuautomaatteja, joista yksi on konttorin yhteydessä (Malmin Kauppatie 18:sta), ja toinen Ala-Malmilla osoitteessa Malminkaari 9 00700 Helsinki.

Maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä (ja tulostaa) tilikyselyjä Nordean tiliisi. Jos maksat laskuja omistamallasi VISA tai MasterCard luottokortilla, voit valita automaatilla, veloitetaanko maksu suoraan tililtäsi vai laskutetaanko se korttiluotoltasi.

Malmin Nordean konttoreista Torikatu 4:n toimipaikka on täyden palvelun konttori, jossa palveluvalikoima kattaa kassapalvelut (tilinostot, tilille panot, tilisiirrot sekä maksut) ja valuutanvaihdot. Voit käyttää myös konttorin yhteydessä olevaan kolikkopistettä (joka on avoinna tosin vain konttorin aukioloaikojen mukaisesti).

Malmin Kauppatien toimipaikka on puolestaan pelkästään neuvontapiste-pohjainen, ilman kassapalveluja.

Fyysisesti konttorissa käymisen ohella voit luonnollisesti käyttää myös Nordean verkkopankkia, mobiilipankkia, sekä puhelinpankkia. Näihin lisäpalveluihin tarvitaan salasanat ja tunnukset, jotka saat käyttöösi käymällä Nordean konttorissa.

Nordea on pankkina Pohjoismaiden suurin finanssikonserni, jolla on toimintaa Pohjoisen Euroopan lisäksi myös useilla Euroopan kehittyvillä markkinoilla. Asiakkaita konsernilla on yli 11 miljoonaa (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja konttoreita on noin 1000.

Nordea Pankki – Malmi (PÄIVITYS 2021: KONTTORIT ON SULJETTU)

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat
Malmin Kauppatie 18
00700 Helsinki

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat
Torikatu 4
00700 Helsinki


Nordea Pankki – Yritysasiakkaat – Pohjois-Helsingin yrityskonttori
Torikatu 3
00700 Helsinki