Nordea konttorit Ikaalinen (SULJETTU)

Nordea konttorit Ikaalinen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Vanha Tampereentie 15-17, palvellen sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)

Tämän toimipaikan ohessa löytyy myös Nordean palveluista itsepalveluperiaatteella toimiva maksuautomaatti, joka on avoinna asiakkaille klo 05-24, maanantaista sunnuntaihin.

Tällä maksuautomaatilla pystyt maksamaan laskujasi sekä tekemään ja tulostamaan tilikyselyjä Nordean tiliisi.

Jos teet maksuautomaatilla suorituksen omaa VISA- tai MasterCard-korttiasi käyttäen, voit aina valita, veloitetaanko maksu suoraan tililtäsi tai vaihtoehtoisesti korttiluotoltasi.

Vanhan Tampereentien varrella oleva konttori toimii erittäin rajoitetuin aukioloajoin: ma, ke, ja to klo 10-13, konttorin ollessa muina aikoina suljettu.

Aukiollessaan toimipiste sisältää kaikki perus-pankkipalvelut, mukaanlukien kassapalvelut (kuten tililtä nostot ja tilille panot), valuutanvaihdon, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Laskunmaksuautomaatin lisäksi konttorin itsepalvelupuolen valikoimaan sisältyy yösäilöpalvelu.

Voit luonnollisesti fyysisesti konttorilla käymisen ohella toimitta pankkiasioitasi Nordean kanssa myös verkkopankin, mobiilipankin, ja puhelinpankkipalvelun kautta. Näihin etäpalveluihin tarvitaan aina salasanat ja tunnukset, jotka saat Ikaalisten Nordean konttorissa asioimalla.

Nordea Pankki – Henkilö- ja yritysasiakkaat (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)
Vanha Tampereentie 15-17
39500 Ikaalinen