Nordea konttorit Jumbo (SULJETTU)

Nordea konttorit Jumbo kauppakeskuksen yhteydessä tarjoaa täyden valikoiman pankkipalveluita, mukaanlukien kassa-ja neuvontapalvelut. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)

Vantaan konttorivalikoimaan kuuluva toimipaikka sijaitsee keskeisellä osalla kaupunkia, myyntimäärillä maan suurimman kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Vantaanportinkatu 3, Vantaan Pakkalassa, Kehä III:n varrella.

Peruspalveluihin Jumbossa olevassa konttorissa kuuluvat kassapalvelut (tilinostot, tilille panot, sekä maksut), valuutanvaihto, neuvontapalvelu (ajanvarauksella sekä ilman ajanvarausta), kuin myös tallelokerot.

Itsepalveluihin toimipaikassa sisältyvät raha-automaatti (Otto.), laskunmaksuautomaatti (jossa voit maksaa laskujasi ja tehdä/tulostaa tilikyselyjä), sekä kolikkopiste, joka on käytettävissä vain konttorin aukioloaikoina.

Jumbon toimipaikan lisäksi lähi-alueelta löytyy myös toinen konttori Flamingosta, Jumbon & Flamingon väliseltä yhteyskäytävältä, osoitteessa Tasetie 8, 01510 Vantaa. Tämä konttori tosin tarjoaa vain neuvontapalveluja, ei kassapalveluja.

Voit luonnollisesti asioida Nordeassa fyysisesti konttorissa käynnin ohella myös verkkopankin kautta, mobiilipankkipalveluiden avulla, sekä puhelinpankkia käyttäen. Tarvitset näihin oheispalveluihin tosin omat tunnuksensa (jotka saa kaikista Nordean konttoreista).

Finanssikonsernina Nordea on Pohjoismaiden suurin, yli 1000 konttorin valikoimallaan ja 11 miljoonalla asiakkaallaan. Asiakaskunnasta noin 600 000 on yritysasiakkaita. Lähin yrityskonttori suhteessa kauppakeskus Jumboa on Vantaan yrityskonttori, joka löytyy osoitteesta Asematie 10, 01300 Vantaa.

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Jumbo (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)
Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa