Nordea konttorit lauantai (SULJETTU)

Nordea konttorit lauantai aukiololla löytyy Suomen oloissa vain yhdestä toimipaikasta, Helsingin Aleksanterinkadun Stockmannin tavaratalon yhteydestä. (PÄIVITYS 2021: STOCKMANNIN PALVELUPISTE ON SULJETTU)

Stockmannin Nordean konttori on avoinna lauantaisin kello 09:00 – 18:00 välisen ajan, eli tavaratalon lauantai-aukioloaikojen mukaisesti.

Konttori toimii “Nordea Shop” nimen alla, tavaratalon 8. kerroksessa. Toimipiste on sijoittamiseen erikoistunut neuvontapalvelu ja Stockmann Mastercard -neuvontapaikka, jossa EI kuitenkaan ole tarjolla kassapalveluita.

Toimipaikan yhteydestä löytyy myös asiakaskäyttöön varattu verkkopankkipääte sekä maksuautomaatti.

Muita tapoja hoitaa pankki-asioitasi lauantaisin ovat etenkin Nordean verkkopankki, mobiilipankki, sekä puhelinpankki palvelut. Tarvitset näihin oheispalveluihin kuitenkin etukäteen hankitut salasanat ja tunnukset (joita saa konttoreissa käymällä).

Verkkopankin avulla voit hoitaa pankki-asioitasi 24 tuntia vuorokaudessa vuoden ympäri. Verkkopankin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi tilitapahtumien seuranta, maksut ja tilisiirrot, sekä korttien käytön seuranta ja hallinta.

Voit tehdä verkkopankin avulla myös erilaisia hakemuksia ja kyselyitä pankin asiakaspalveluun, liittyen etenkin luottoihin, säästöihin, ja sijoittamiseen.

Helsingistä löytyy 64 maksuautomaattia eri puolilta kaupunkia, joiden avulla voit maksaa laskujasi ja tehdä (sekä tulostaa) tilikyselyjä, myös lauantaisin.

Finanssialan konsernina Nordea on Pohjoismaiden suurin, yli 11 miljoonan asiakkaansa ja 1000 konttorinsa verkoston ansiosta. Asiakkaista noin 600 000 on yritysasiakkaita, joka tekee firmasta johtavia yrityspankkeja toimi-alueellaan.

Nordea konttori – Stockmann (PÄIVITYS 2021: STOCKMANNIN PALVELUPISTE ON SULJETTU)
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki