Nordea konttori Mannerheimintie (Helsinki) – yritysasiakkaat

Nordea konttori Mannerheimintie (Helsinki), joka palvelee vain yritysasiakkaita, sijaitsee aivan keskustan tuntumasta, osoitteesta Mannerheimintie 7, 00100 Helsinki.

Konttorin lisäksi voit löytää samasta toimipaikasta myös Nordea maksuautomaatti pisteen, jossa yritys- ja henkilöasiakkaat voivat laskujen maksamisen ohella tehdä (ja tulostaa mukaan) tilikyselyjä. Jos teet maksut automaatilla VISA tai MasterCard luottokortilla, voit aina valita, otetaanko suorittamasi maksu suoraan tililtäsi vai kortin luottopuolelta.

Osoitteessa Mannerheimintie 7 oleva Nordea konttori on ajanvarauksella yritysasiakkaita palveleva toimipiste, jonka palvelut kattavat yritysten tarpeet aina maksuliikenteen järjestelyistä lainaneuvotteluihin asti.

Nordea konttori mannerheimintie.

Jos etsit henkilöasiakkaiden konttoria keskustan puitteissa, voit vierailla joko Annankatu 34 konttorissa (sisältää myös kassapalvelut) tai Simonkatu 9 konttorissa (joka toimii ajanvarauksella).

Lähimmät Otto pankkiautomaatti pisteet käteisnostoja varten ovat Forum kauppakeskuksen tiloissa (Mannerheimintie 20 – yhdyskäytävä, 2. kerros & 3. kerros).

Otto pankkiautomaatti Helsinki.

Lähin TalletusOtto automaatti on samoissa Forumin / Mannerheimintie 20 tiloissa (3. kerros, seteleiden ja kolikoiden talletusautomaatti), kun taas lähin OttoPlus automaatti, jossa voit nopeasti tallettaa euroseteleitä korttiisi liitetylle tilille, sijaitsee osoitteessa Kaivokatu 8 (Kauppakeskus Citycenter).

Pankin konttorissa käymisen ohella voit hoitaa pankkiasioitasi Nordea verkkopankki-, mobiilipankki-, ja asiakaspuhelinpalvelun kautta. Näiden käyttämiseen tarvitset kuitenkin käyttäjätunnuksen ja tunnusluvat (joko tunnuslukulaitteen tai tunnuslukusovelluksen kännykkääsi).

Nordea on pankkikonsernina Pohjoismaiden suurin alallaan, yli 11 miljoonan asiakkaansa ja noin 1 000 konttorin verkoston voimin. Asiakaskunnasta noin 600 000 on yritysasiakkaita.

Nordea konttori Mannerheimintie (Helsinki) – yritysasiakkaat
Mannerheimintie 7
00100 Helsinki
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-16:30
nordea.fi

Otto pankkiautomaatti – Nordea konttori Mannerheimintie

Alle kilometrin etäisyydellä Mannerheimintie 7 olevasta Nordean konttorista on tarjolla neljä Otto. pankkiautomaattia, joista kahdessa (TalletusOtto ja OttoPlus) voit tallettaa myös seteleitä korttiisi liitetylle tilillesi. TalletusOtto vastaanottaa myös eurokolikko talletukset.

OttoPlus automaatti sisältää lisäksi muutkin Otto. automaattipalvelut: tutut palvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä Otto & lahjoitus ja Liittymän lataus. TalletusOtto automaatin muut peruspalvelut ovat otto, saldo ja tapahtumat.

Kaivokatu 8 / Kauppakeskus Citycenter (OttoPlus)
Kaivokatu 8, Kauppakeskus Citycenter
00100 Helsinki
Aukioloajat: Kauppakeskus Citycenterin aukioloajat.

Mannerheimintie 20 / Forum 2. kerros
Mannerheimintie 20, 2. kerros, Forum
00100 Helsinki
Aukioloajat: Forum kauppakeskuksen aukioloajat.

Mannerheimintie 20 / Forum 3. kerros (TalletusOtto)
Mannerheimintie 20, 3. kerros, Forum
00100 Helsinki
Aukioloajat: Forum kauppakeskuksen aukioloajat.

Mannerheimintie 20 / Forum yhdyskäytävä
Mannerheimintie 20, Forumin yhdyskäytävä (0. kerros, Asematunnelin sisäänkäynnin vieressä)
00100 Helsinki
Aukioloajat: Forum kauppakeskuksen aukioloajat.

Voit saada lisätietoja Mannerheimintien ja Helsingin konttoreista Nordea pankin virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/NordeaSuomi/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttoreiden palveluihin, Nordean tapahtumiin koko maan alueella laina-ja luottokorttitarjouksiin, sekä paljon muuta.