Nordea konttorit Munkkiniemi (SULJETTU)

Nordea konttorit Munkkiniemi palveluihin kuuluu sekä henkilöasiakkaita palveleva toimipiste että maksuautomaatti. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva Helsingin Nordea konttori (kassakonttori) sijaitsee osoitteessa Annankatu 34)

Maksuautomaatti toimii Munkkiniemen konttorin yhteydessä (osoitteessa Munkkiniemen Puistotie 14 00330 Helsinki), ja sen avulla voit laskujen maksamisen ohella myös tehdä (ja tulostaa mukaasi tilikyselyjä).

Munkkiniemen Puistotien konttori on täyden palvelun yksityishenkilöille tarkoitettu pankkikonttori, jossa palveluina mukana ovat mm. kassapalveluita (tilille panoja, tililtä nostoja, tilisiirtoja ja maksuja), neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Neuvontapalveluiden suhteen voit varata ajan halutessasi myös konttorin aukioloaikojen ulkopuolelle.

Konttorin itsepalveluihin lukeutuvat raha-automaatti (Otto.), laskunmaksuautomaatti, kolikkopiste (avoinna konttorin aukioloaikoina), sekä yösäilöpalvelu.

Jos tarvitset Nordean yrityskonttorin palveluita, Munkkiniemeä lähin tälläinen toimipiste on Nordean Länsi-Uusimaan yrityskonttori (Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo).

Voit luonnollisesti asioida Nordeassa myös pankin tarjoamien etäpankkipalveluiden kautta, joihin lukeutuvat verkkopankki, mobiilipankki, sekä puhelinpankki palvelut. Näihin palveluihin tarvitaan erilliset tunnusluvut sekä salasanat, jotka saat käyttöösi Nordean asiakkaana konttorissa käymällä.

Nordea on pankkikonsernina Pohjoisen Euroopan suurimpia (Pohjoismaiden suurin), 11 miljoonalla asiakkaallaan (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja 1000 konttorin verkostollaan. Pankilla on toimintaa myös Euroopan kehittyvillä markkinoilla, kuten Baltian maissa.

Nordea Munkkiniemi – Henkilöasiakkaat (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)
Munkkiniemen puistotie 14
00330 Helsinki