Nordea konttorit Myyrmäki (SULJETTU)

Nordea konttorit Myyrmäki yhteystiedot pankin kolmelle toimipisteelle, joista yksi on Nordean luoteisen pk-seudun yrityskonttori. (PÄIVITYS 2021: KONTTORIT ON SULJETTU – lähimmät avoinna olevat konttorit sijaitsevat Tikkurilassa ja Espoossa)

Konttoreiden lisäksi Nordealta löytyy tältä Vantaan kaupunginosan alueelta myös maksuautomaatti, osoitteessa Iskoskuja 3 01600 Vantaa. Maksuautomaatilla voit laskujen maksamisen lisäksi myös tehdä (ja tulostaa) tilikyselyjä.

Jos teet maksut käyttäen VISA tai MasterCard luottokorttiasi, voit valita maksuautomaatilla, jos haluat veloituksen otettavan suoraan Nordea pankkitililtäsi vai luottokorttisi luotolta.

Varsinaisista konttoreista Isomyyrin tiloissa (Liesitori 1 01600 Vantaa) oleva toimipiste toimii ainoastaan neuvontapalveluna, ilman kassapalvelua.

Kauppakeskus Myyrmannin yhteydessä (Iskoskuja 3 01600 Vantaa) sijaitseva konttori puolestaan on täyden palvelun toimipiste, jossa peruspalveluihin kuuluvat kassapalvelut, valuutanvaihto, sekä neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta).

Neuvontapalvelut on mahdollista varata myös konttorin aukioloaikojen ulkopuolelle.

Myyrmannin ostoskeskuksen konttorin muihin palveluihin lukeutuvat raha-automaatti (Otto.), laskunmaksuautomaatti, ja kolikkopiste (käytettävissä kun konttori on avoinna).

Voit näiden konttoreiden lisäksi käyttää Nordean pankkipalveluita myös verkkopankin, mobiilipankin, ja puhelinpankin kautta. Näihin palveluihin tarvitset kuitenkin erilliset tunnusluvut ja salasanat, jotka saa käymällä Nordean konttorissa.

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssikonserni, 11 miljoonalla asiakkaallaan (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja 1000 konttorin verkostollaan. Pankki toimii myös kehittyvillä markkinoilla, kuten Baltian maissa.

Nordea Pankki – Myyrmäki (PÄIVITYS 2021: KONTTORIT ON SULJETTU – lähimmät avoinna olevat konttorit sijaitsevat Tikkurilassa ja Espoossa)

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Kauppakeskus Myyrmanni
Iskoskuja 3
01600 Vantaa

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Isomyyri
Liesitori 1
01600 Vantaa

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat – Luoteisen pk-seudun yrityskonttori
Liesitori 1
01600 Vantaa