Nordea Nummela konttori – aukioloajat & pankkiautomaatit

Tiedot Nordea Nummela konttori palvelupisteestä sekä pankin maksuautomaatti ja NOSTO & Otto pankkiautomaatti verkostosta alueella.

Vihdintiellä oleva Nordean konttori on ajanvarauksella toimiva täyden palvelun pankkitoimipaikka, jota voivat käyttää sekä Nordean yritys- että henkilöasiakkaat.

Nordea Nummela konttori.

Itsepalveluina Nummelan konttorissa ovat tarjolla muun muassa pankkiautomaatti (Otto.) sekä laskujen maksu automaatti.

Konttorissa henkilökohtaisesti käymisen ohella voit hoitaa pankkiasioitasi Nordea verkkopankki ja mobiilipankki palveluiden kautta, joihin tarvitset tosin käyttäjätunnuksen ja tunnusluvut (tunnuslukulaite tai tunnuslukusovellus). Monet pankkiasiat hoituvat myös soittamalla pankin asiakaspalvelunumeroon tai käyttämällä turvallista viestintää verkkopankkipalvelun kautta.

Nordea on pankkina ja finanssikonsernina Pohjoismaiden suurin, yli 11 miljoonalla asiakkaalla (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja noin 1000 konttorin verkostolla.

Nordea Nummela konttori (henkilö- ja yritysasiakkaat)
Vihdintie 4-6
03100 Nummela
Aukioloajat: ajavarauksella keskiviikkoisin.
nordea.fi

Nordea maksuautomaatti Nummela – osoitteet & aukioloajat

Nordea maksuautomaatilla voit maksaa laskuja sekä tehdä ja tulostaa tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-korttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Tuusankaari
Tuusankaari 1
03100 Nummela
Aukioloajat: K-Citymarket Nummela liiketilan aukioloajat.

Vihdintie
Vihdintie 4
03100 Nummela
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 6-22

Otto pankkiautomaatti Nummela – osoitteet & aukioloajat

Pankkiautomaatti verkostosta OttoPlus automaatit mahdollistavat seteleiden tallettamisen heti korttiisi liitetylle tilille. OttoPlus-automaatti tarjoaa lisäksi muut Ottopisteiltä tutut palvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus.

TalletusOtto on puolestaan pankkiautomaatti, jossa voit tallettaa euroseteleitä ja eurokolikoita heti korttiin liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatti sisältää myös Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

K-Citymarket Nummela
Tuusankaari 1
03100 Nummela
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

K-Citymarket Nummela (TalletusOtto)
Tuusankaari 1
03100 Nummela
Aukioloajat: liiketilan aukiolo.

K-Supermarket Nummela (OttoPlus)
Keskikuja 3
03100 Nummela
Aukioloajat: liiketilan aukiolo.

Nordea Nummela
Vihdintie 4
03100 Nummela
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

OP Nummela
Vihdintie 3
03100 Nummela
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

NOSTO pankkiautomaatti – Nordea Nummela konttori

Prisma Nummela
Naaranpajuntie 3
03100 Nummela
Aukioloajat: auki liikkeen aukioloaikoina.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja Nordea Nummela konttori palvelupisteestä ja sen palveluista ja finanssituotteista seuraamalla Nordean virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/NordeaSuomi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin ajankohtaisiin tapahtumiin, palveluihin, laina-ja luottokorttitarjouksiin, ja paljon muuta.