Nordea konttorit Oulunkylä (SULJETTU)

Nordea konttorit Oulunkylä toimipaikka sijaitsee kaupunginosan suurimman ostoskeskuksen, Kauppakeskus Ogelin yhteydessä. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähimmät avoimet Helsingin OP konttorit löytyvät ydinkeskustasta ja Itäkeskuksesta)

Konttoripalveluiden lisäksi samasta toimipaikasta (Kylänvanhimmantie 29 00640 Helsinki) löytyy myös maksuautomaatti, jolla voit laskujen maksamisen ohella tehdä (ja tulostaa paperille) myös tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos teet laskujen maksun automaatilla käyttäen Nordea VISA tai Mastercard luottokorttiasi, voit aina valita erikseen, veloitetaanko maksu suoraan tililtäsi, vai käytätkö korttiisi liitettyä luotto-ominaisuutta.

Maksuautomaatti sijaitsee ostoskeskuksen K-Supermarketin yhteydessä, ja sen aukioloajat / käyttöajat ovat samat kuin pankkikonttorin.

Itse Nordean pankkikonttorin, joka on tarkoitettu henkilöasiakkaiden käyttöön, palveluina löytyvät muun muassa kassapalvelut (kuten tilinostot / tilille panot, maksut ja tilisiirrot), neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Itsepalveluina konttorin yhteydestä löydät maksuautomaatin lisäksi raha-automaatin (Otto.), kolikkopisteen (käytössä konttorin ollessa avoinna), ja yösäilöpalvelun.

Voit asioida Nordean kanssa myös etäpankkipalveluita käyttäen, joihin tarvitaan kuitenkin (konttoreista saatavat) salasanat ja käyttötunnukset. Etäpankkipalveluihin lukeutuvat verkkopankki, puhelinpankki, sekä mobiilipankki.

Pankkikonsernina Nordea on Pohjoisen Euroopan suurimpia, 11 miljoonalla asiakkaallaan ja 1000 konttorin verkostollaan. Asiakaskunnasta noin 600 000 on yritysasiakkaita.

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat – Oulunkylä Kauppakeskus Ogeli (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)
Kylänvanhimmantie 29
00640 Helsinki