Nordea konttorit Pasila (SULJETTU)

Nordea konttorit Pasila sijaitsee Länsi-Pasilan puolella kaupunginosaa, osoitteessa Maistraatinportti 4 00240 Helsinki. (PÄIVITYS 2022: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna olevat Nordea Helsinki konttorit sijaitsevat ydinkeskustan alueella)

Nordean palveluihin Pasilan kaupunginosan alueella kuuluvat yksityisasiakkaita palvelevan konttorin lisäksi myös maksuautomaatit, joissa voit maksujen tekemisen lisäksi myös tehdä (ja tulostaa mukaan) tilikyselyjä.

Jos teet näissä maksuautomaateissa suorituksen VISA tai MasterCard luottokorttiasi käyttäen, voit aina valita otetaanko maksu suoraan Nordea pankkitililtäsi vai vaihtoehtoisesti korttiluotoltasi.

Maksuautomaatit sijaitsevat Pasilan alueella osoitteissa: Ratapihantie 6 00520 Helsinki ja Maistraatinportti 4 00240 Helsinki.

Konttori, joka sijaitsee Maistraatinportti 4:ssä, toimii ainoastaan neuvontapalvelupisteenä, ilman kassapalveluja (ei käteisnostoja, tilillepanoja eikä laskunmaksuja). Lisäksi konttorista löytyy tallelokeroita ja yösäilöpalvelu (laskunmaksuautomaatin ohella).

Neuvontapalveluiden suhteen voit varata ajan myös aukioloaikojen ulkopuolelle.

Pasilaa lähin täyden palvelun (myös kassapalvelut sisältävä) konttori Nordealta löytyy Töölöstä, osoitteesta Museokatu 40 00100 Helsinki. Lähin Nordean yrityskonttori (tosin ilman kassapalvelua), Itä-Helsingin yrityskonttori, puolestaan löytyy osoitteesta Paasivuorenkatu 3 00530 Helsinki.

Voit asioida Nordean kanssa myös fyysisesti konttorissa asioinnin ohella myös verkkopankin ja puhelinpankin kautta. Näihin lisäpalveluihin vaaditaan salasanoja ja käyttäjätunnuksia, jotka saat käymällä Nordean konttorissa.

Finanssikonsernina Nordea kuuluu Euroopan suurimpiin, ja 11 miljoonalla asiakkaallaan ja 1000 konttorillaan se on Pohjoismaiden merkittävin pankkialan toimija. Yritysasiakkaita firmalla on yhteensä noin 600 000.

Nordea Pankki – Pasila – Henkilöasiakkaat (SULJETTU)
Maistraatinportti 4
00240 Helsinki