Nordea konttorit Raisio (SULJETTU)

Nordea konttorit Raisio toimipiste sijaitsee keskeisellä osalla kaupunkia, osoitteessa Raisiontori 7 21200 Raisio. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva konttori sijaitsee Turussa).

Konttorin lisäksi Nordealla on kaupungissa myös maksuautomaatteja, joissa voit sekä suorittaa laskujen maksamista että tehdä (ja tulostaa mukaan) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos maksat laskuja maksuautomaatilla Nordean VISA tai MasterCard luottokortillasi, voit aina valita, otetaanko veloitus suoraan pankkitililtäsi vai käytätkö luottokortin luotto-ominaisuutta.

Maksuautomaatit sijaitsevat osoitteissa Myllynkatu 1 21280 Raisio (Kauppakeskus Myllyn tiloissa) sekä Raisiontori 7 21200 Raisio.

Raision Nordean konttori toimii täyden palvelun pankkitoimipisteenä, jossa voit mm. käyttää kassapalveluja (tilinostot, tilille panot, tilisiirrot ja maksut), valuutanvaihtoa, neuvontapalveluita (sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta), ja tallelokeroita.

Itsepalveluina osoitteessa löytyy (maksuautomaatin ohella) raha-automaatti (Otto.).

Voit luonnollisesti asioida Nordean kanssa fyysisesti konttorissa käymisen ohella myös verkkopankin tai puhelinpankin kautta, joihin tarvitset aina erikseen salasanat ja käyttäjätunnukset. Nämä saat käymällä Nordean konttorissa.

Nordea on finanssikonsernina Suomen ja Pohjoismaiden suurin, ja sillä on toiminta-alueillaan noin 11 miljoonaa asiakasta (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja 1000 konttoria. Toiminta-alueihin lukeutuvat myös Euroopan kehittyvät markkina-alueet, kuten Venäjä, Puola, ja Baltian maat.

Nordea Raisio toimipaikat (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva konttori sijaitsee Turussa).

Nordea Pankki – Henkilöasiakkaat
Raisiontori 7
21200 Raisio

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat – Raision yrityskonttori
Raisiontori 7
21200 Raisio