Nordea konttorit rautatieasema (SULJETTU)

Nordea konttorit rautatieasema alueella Helsinkiä toimii osoitteessa Elielinaukio 3, poikkeuksellisen pitkin aukioloajoin. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva konttori sijaitsee Kampissa, osoitteessa Simonkatu 9)

Samassa osoitteessa, konttorin sisätiloissa, toimii myös muita Nordean palveluita, tärkeimpänä maksuautomaatti, jossa voit itsepalveluna maksaa laskuja sekä tehdä (ja tulostaa mukaasi) tilikyselyjä Nordean tiliisi.

Maksuautomaatti on käytössä konttorin aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin klo 08 – 18.

Jos teet laskujen maksun käyttäen Nordea VISA tai MasterCard korttiasi, voit aina valita, otetaanko maksu suoraan pankkitililtäsi vai luottokorttisi korttiluotolta.

Rautatieaseman toimipiste Elielinaukio 3:ssa ei tarjoa lisäpalveluja, vaan vain kassapalvelut, kuten tilinostot, tilille panot, tilisiirrot ja palvelutiskillä suoritettavat maksut (jos et halua käyttää maksuautomaattia).

Elielinaukio 3:ssa on lisäksi Otto. raha-automaatti, josta voit nostaa käteistä palvelutiskillä asioinnin sijasta.

Muihin tapoihin asioida Nordean kanssa kuuluu verkkopankki, joka on avoinna 24/7 vuoden ympäri, sekä puhelinpankki palvelu. Tarvitset näihin palveluihin salasanat ja käyttäjätunnukset, jotka saat käymällä Nordean konttorissa.

Nordea on pankkikonsernina Suomen ja Pohjoismaiden suurin, ja sillä on yhteensä noin 11 miljoonaa asiakasta (joista 600 000 on yritysasiakkaita) sekä noin 1000:n konttorin verkosto.

Firma toimii Pohjoismaiden lisäksi myös mm. Venäjällä, Puolassa, ja Baltian maissa, joissa olevia konttoreita voit käyttää hätätilanteissa, mikäli esimerkiksi luottokorttisi varastetaan ja haluat nostaa käteistä suomalaiselta tililtäsi.

Nordea Helsingin rautatieasema (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)
Rautatieasema kassakonttori
Elielinaukio 3
00100 Helsinki