Nordea konttorit Vallila

Nordea konttorit Vallila ovat yrityksiä palvelevia toimipaikkoja, lähimmän henkilöasiakas toimipisteen löytyessä Hakaniemen kaupunginosan puolelta.

Pankilla on palveluina kaupunginosassa myös maksuautomaatteja, joissa voit laskujen maksamisen ohella myös tehdä (ja tulostaa mukaasi) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos maksat laskuja VISA tai MasterCard luottokortillasi, voit aina valita automaatilla, otetaanko suorituksesi suoraan pankkitililtäsi vai korttiluotoltasi.

Maksuautomaatteja löytyy Vallilasta osoitteista Aleksis Kiven Katu 11 00510 Helsinki sekä Helsinginkatu 1 00500 Helsinki.

Vallilassa ja lähialueilla olevat Nordea konttorit ovat yrityskonttoreita, ja Aleksis Kiven Kadulla oleva konttori omaa lisäksi erikoisalueenaan järjestöpankki toiminnot.

Lähin täyden palvelun henkilöasiakas konttori sijaitsee Hakaniemessä, osoitteessa Siltasaarenkatu 12 00530 Helsinki.

Tässä Hakaniemen konttorissa peruspalveluihin kuuluvat kassapalvelut (tilille panot ja tililtä nostot), valuutanvaihdot, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja myös ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Voit käyttää Nordean pankkipalveluita luonnollisesti myös etäpankkina, verkkopankin (avoinna 24/7) tai puhelin pankin kautta. Näihin lisäpalveluihin tarvitaan salasanat ja käyttäjätunnukset, jotka saat Nordean konttorissa käymällä.

Nordea on finanssikonsernina Pohjoismaiden suurin, 11 miljoonan asiakkaansa (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja 1000:n konttorinsa verkoston voimin. Pankilla on toimintaa Pohjoismaiden ohella myös mm. Puolassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, ja Liettuassa.

Nordea Pankki – Vallila

Nordea Pankki – Yritysasiakkaat – Järjestöpankki
Aleksis Kiven Katu 3-5
00500 Helsinki


Nordea Pankki – Yritysasiakkaat
Satamaradankatu 5
00580 Helsinki