Nordea konttorit Vuosaari (SULJETTU)

Nordea konttorit Vuosaari toimii kaupunginosan Palvelukeskus Albratrossin yhteydessä, Iiluodontie 17:ssä. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)

Konttorin ohella Nordealla on Vuosaaressa myös maksuautomaatteja, joissa voit laskujen maksamisen ohella myös tehdä (ja tulostaa) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos teet maksut käyttäen VISA tai MasterCard luottokorttiasi, voit valita automaatilla aina, otetaanko suoritus suoraan tililtäsi vai korttiluotolta.

Maksuautomaatteja löytyy Vuosaaressa osoitteista Iiluodontie 17 00980 Helsinki sekä Vuotie 45 00980 Helsinki.

Varsinainen Nordean konttori Vuosaaressa toimii neuvontapalvelupiste pohjaisesti, ilman kassapalveluja (ei käteisnostoja, tilillepanoja eikä laskunmaksua).

Neuvontapalvelut osoitteessa ovat tarjolla sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta. Itsepalveluina konttorissa ovat tarjolla laskunmaksuautomaatin lisäksi kolikkopiste (käytössä konttorin aukioloaikoina).

Jos tarvitset myös kassapalveluja, yksi lähimmistä Nordean täyden palvelun toimipaikoista löytyy Oulunkylästä, Kauppakeskus Ogelin yhteydestä (Kylänvanhimmantie 29 00640 Helsinki).

Voit luonnollisesti asioida Nordean kanssa myös verkko-ja puhelinpankki palveluja käyttäen. Näihin lisäpalveluihin tarvitaan kuitenkin salasanat ja käyttäjätunnukset, jotka saat käymällä Nordean konttorissa.

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssikonserni, jolla on Suomen ohella toimintaa mm. Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Venäjällä, Latviassa, Liettuassa, ja Puolassa. Kaikkiaan pankilla on noin 1000 konttorin verkosto ja noin 11 miljoonaa asiakasta (joista 600 000 on yritysasiakkaita).

Nordea Pankki – Vuosaari – Henkilöasiakkaat (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)
Palvelukeskus Albatross
Iiluodontie 17 (Kahvikuja 3)
00980 Helsinki