Nordea Otaniemen konttori

Nordea Otaniemen konttori löytyy Tapiolan puolelta Espoota, noin 2,3 km päässä Otaniemen keskustasta.

Tapiolan konttori, osoitteessa Länsituulentie 10 02100 Espoo, toimii sekä yritys- että yksityisasiakas konttorina.

Konttorin yhteydessä on myös 3 maksuautomaattia, joilla voit maksaa laskuja ja tehdä (ja tulostaa mukaasi) tilikyselyjä maanantaista sunnuntaihin klo 06 – 22.

Jos maksat laskusi tälläisella maksuautomaatilla VISA tai MasterCard luottokorttia käyttäen, voit aina valita, otetaanko maksun suoritus suoraan tililtäsi vai korttisi luotolta.

Länsituulentien Nordean pankkikonttori on täyden palvelun toimipaikka, jossa peruspalvelut kattavat kassapalvelut, valuutanvaihdon, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Voit myös käyttää konttorin itsepalveluita, joihin kuuluvat maksuautomaattien ohella Otto raha-automaatti, kolikkopiste (avoinna konttorin aukioloaikoina), sekä yösäilöpalvelu.

Mikäli haluat hoitaa pankki-asioitasi käymättä fyysisesti Tapiolassa olevassa konttorissa Otaniemestä saakka, voit käyttää vaihtoehtoisesti Nordean verkkopankkia, mobiilipankkia, sekä puhelinpankkia. Näihin lisäpalveluihin tarvitaan kuitenkin tunnusluvut ja salasanat, jotka saat käymällä pankin konttorissa.

Nordea on pankkikonsernina yksi Euroopan suurimpia ja Pohjoismaiden merkittävin, yli 11 miljoonalla asiakkaallaan (joista 600 000 on yritysasiakkaita) sekä noin 1000 konttorin verkostollaan. Firmalla on toimintaa myös Euroopan kehittyvillä markkinoilla, mukaanlukien Puola, Venäjä, ja Baltian maat.

Nordea Tapiolan konttori
Länsituulentie 10
02100 Espoo