Nordea Rahoitus Tuohi luottokortti – edut ja hakeminen

Katsaus Nordea Rahoitus Tuohi luottokortti eli Tuohi Mastercard kortin käytön etuihin, luottorajoihin, muihin ominaisuuksiin, ja hakemiseen.

Tuohi, joka on Nordean / Nordea Rahoituksen tarjoama maksu-aika ja luottokortti, on suunnattu varsinkin niille asiakkaille, jotka haluavat kätevän vararahaston yllättäviä menoja varten kakkosluottokortin muodossa.

Kortin käyttöönotto kakkoskortiksi, jonka voit hankkia vaikka et olisikaan Nordean asiakas, on tehty mahdollisimman mutkattomaksi, sillä se ei sisällä avausmaksua tai vuosimaksua.

Nordea Rahoitus Tuohi luottokortti.

Vararahaston muodossa luottokortti antaa (Nordea Rahoituksen myöntämänä) luottoa hakemuksesi perusteella 2 000 – 10 000 euroa, jotka voit maksaa itse valitsemissasi erissä (lyhennysprosentti voi olla 4-100 % luoton määrästä) tai kokonaisuudessaan luottokorttilaskun eräpäivään mennessä.

Luottotarpeesi muuttuessa voit milloin tahansa hakea rajaasi korotusta.

Mikäli maksat korttilaskusi kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, Tuohi antaa korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivän kaikille ostoksillesi.

Lisäjoustoa maksuihin tuo kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, jotka tosin eivät voi olla peräkkäisiä. Huomaa lisäksi, että lyhennysvapaita kuukausia ei voi yhdistää tasaeräoston laskutukseen.

Mikäli kannat luottotililläsi saldoa kuukaudesta toiseen, tälle saldolle muodostuva luoton korko on 3 kuukauden euribor + 14 % ja tilin ylläpitoon liittyvä viiden euron kuukausittainen tilinhoitomaksu (jota ei veloiteta, jos et käytä korttia) sekä mahdollinen 3 euron kulu paperilaskusta.

Todellinen vuosikorko esimerkiksi 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,7 % ja luottohinta 1 708 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2020) + 14 % (ja laskentaan on huomioitu mukaan 5 euroa/kk tilinhoitomaksu & 3 euron veloitus paperilaskusta).

Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi (kotimaassa ja ulkomailla). Kortilla voi lisäksi siirtää rahaa Tuohi Mastercard -luotolta omalle pankkitilille.

Hintaturvavakuutus – Nordea Rahoitus Tuohi luottokortti

Avaus-ja vuosimaksuton Tuohi kortti omaa edut valikoimassaan ainutlaatuisen hintaturvavakuutuksen, jonka myöntää vakuutusyhtiö Tryg.

Hintaturvavakuutus on ominaisuutena maksuton, automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu, joka auttaa sinua tekemään kotimaiset ostoksesi aina parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Tuohikortti hintaturvavakuutus.

Tämä etu toimii siten, että jos Tuohi Mastercard luottokortilla ostamasi tuote tulee kuukauden sisällä muualla edullisempana vastaan, hintaturvavakuutus korvaa sinulle näiden hintojen välisen erotuksen.

Vakuutusehtojen täyttyessä saat hintojen erotuksen hyvityksenä suoraan tilillesi.

Saadaksesi hyvityksen edellytyksenä on, että olet tehnyt ostoksesi Suomessa sijaitsevassa myymälässä tai suomalaisessa verkkokaupassa, ja että olet maksanut sen kokonaan Nordea Rahoitus Tuohi luottokorttia käyttäen.

Hintaturvavakuutuksella on olemassa tuotekohtainen vähimmäiskorvaus, 20 euroa, sekä enimmäiskorvaus, 500 euroa. Vakuutus kattaa Tuohella maksetut ostokset, mutta ei luoton myöntämisen yhteydessä kyseisessä liikkeessä tehtyjä ostoksia.

Arkikäyttö myymälöissä ja verkko-ostoksissa – Nordea Tuohikortti

Maksuvälineenä voit käyttää Tuohikorttia kaikkialla kotimaassa ja maailmalla, missä Mastercard käy maksuvälineenä – yli 35 miljoonassa ostopaikassa globaalisti.

Teet Tuohella ostoksia siten niin omassa lähikaupassasi kuin lomakohteessakin toisella puolella maailmaa, myös lähimaksuna.

Kännykkäsi Apple Pay- tai Google Pay -sovellukseen yhdistettynä kauppaostokset onnistuvat kätevästi kännykällä.

Kortin lähimaksuominaisuuden kautta maksat kätevästi ostokset maksupäätteeseen koskematta aina 50 euroon asti. Yli 50 euron ostoksille kauppojen maksupäätteillä tai automaattiostoja varten tarvitset oman henkilökohtaisen PIN-tunnusluvun.

Toisaalta yli 50 euron ostokset onnistuvat maksupäätteeseen koskematta sitenkin, että otat käyttöösi älymaksamisen ja maksat ostokset älypuhelimella- kellolla tai muulla älylaitteella.

Mikäli tarve vaatii sitä, voit tilata uuden tunnusluvun Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelusta tai Nordean verkkopankista, asiakaspalvelusta, tai käymällä henkilökohtaisesti hakemassa sen konttorista.

Luottokortti verkko-ostokset.

Tuohi Mastercardilla voi maksaa verkko-ostokset turvallisesti kaikissa nettikaupoissa, joissa Mastercard käy maksuvälineenä.

Verkko-ostosten tekemiseen tarvitset aina korttisi voimassaoloajan sekä kolminumeroisen turvakoodin, joka on listattu korttisi taustapuolella.

Kaikkiin yli 30 euron netti-ostoksiin vaaditaan vahva tunnistautuminen Nordean tunnuslukusovelluksella. Voit ladata tunnuslukusovelluksen oman pankkisi pankkitunnuksilla App Store- ja Google Play sovelluskaupoista.

Nordea tunnuslukusovellus mobiili.

Nordea tunnuslukusovellus.

Tuohikortti haltijana voit nostaa käteistä rahaa käyttöön Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista Suomessa ja maailmalla, joka on kätevä tapa saada käyttöösi paikallista valuuttaa tarpeen mukaan sen sijaan, että kantaisit suuria summia mukanasi etukäteen vaihdettuna.

Käteisnostoista veloitetaan Nordean hinnaston mukainen kulu. Halutessasi voit itse asettaa käteisnostoille turvarajat (vuorokausikohtaiset käteisnosto- ja maksurajat automaattikäytössä) ja tehdä näihin rajoihin muutoksia OmaLuotto-palvelussa tai Nordean verkkopankissa & konttorissa henkilökohtaisesti asioimalla.

Oman talouden hallussapito – Nordea Tuohikortti

Tuohi maksuaika- ja luottokortti on tehty helpoksi käyttää myös oman talouden budjetoinnin suhteen, sillä voit tarkastella kortin tapahtumia ja saldoa useiden kätevien kanavien kautta.

Näihin tapoihin pitää raha-asiat hallussa kuuluvat Nordea Wallet, Nordean mobiili- ja verkkopankki, laskujen e-laskuarkisto, sekä Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelu, johon voit kirjautua muidenkin kotimaisten pankkien tunnuksilla kuin Nordean.

Nordea mobiilipankki - Nordea Rahoitus Tuohi luottokortti.

Verkko- ja mobiilipankissa pääset muuttamaan korttiluottosi laskun eräpäivää, lyhennysprosenttia, sekä lyhennysvapaita kuukausia.

Seurataksesi korttitapahtumiasi, esimerkiksi mobiilipankkisi kautta voit käydä läpi luottokorttitapahtumia valitsemalla ensin haluamasi kortin palvelun etusivulta, tai vaihtoehtoisesti kohdasta ‘Tilit’.

Tapahtumat ovat nähtävissä korttityypistä riippuen 1-3 kuukauden ajalta, ja vanhemmilta periodeilta Nordea Wallet -sovelluksessa sekä edellisistä luottokorttilaskuiltasi, jotka toimivat luottosi tiliotteena.

Kuukausittaisten tapahtumien ohella voit tarkastaa luottolaskultasi myös tiedot Tuohikortin laskutuskaudesta ja luoton maksutiedot. E-laskun laskuerittelyn löydät verkko- ja mobiilipankista.

Raha-asioiden hoidon suhteen voit sopia jo muodostuneen laskun eräpäivän tai lyhennysprosentin muutoksesta soittamalla suoraan Nordea Rahoituksen Asiakaspalveluun – muutoksesta veloitetaan hinnaston mukainen palkkio.

Mikäli haluat, voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä & maksaa korttiluottosi loppuun milloin tahansa, tai muuttaa saamasi luottokorttilaskun summaa suuremmaksi.

Hakeminen – Nordea Rahoitus Tuohi luottokortti

Tuohi Mastercard kortti, jota voivat hakea kaikkien kotimaisten pankkien asiakkaat, on suunnattu 18-vuotta täyttäneille henkilöille etenkin perheen kakkoskortiksi ja vararahastoksi yllättäviin menoihin.

Korttihakemuksen voit jättää Nordea Wallet -sovelluksessa, Nordea Rahoituksen verkkohakemuksella, kuin myös Nordean yhteistyökumppaneiden myymälöissä.

Kortin myöntämiseen liittyy joukko ehtoja (iän ohella), jotka sinun tulee täyttää saadaksesi Tuohikortin käyttöön.

Tärkeimmät näistä ehdoista ovat säännölliset tulot, hyvin hoidetut raha-asiat, eikä maksuhäiriömerkintää luottokelpoisuutta seuraavissa rekistereissä.