Nordea Ulvilan konttori (SULJETTU)

Nordea Ulvilan konttori yhteystiedot pankin Friitalantiellä olevalle toimipaikalle, joka palvelee ainoastaan henkilöasiakkaita. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva konttori sijaitsee Porissa)

Konttorin ohessa Nordealta löytyy myös maksuautomaatti samasta osoitteesta, joka on avoinna omilla käyttöajoillaan, maanantaista sunnuntaihin klo 06 – 22.

Laskujen maksamisen ohella voit käyttää maksuautomaattia myös tilikyselyiden tekemiseen ja tulostamiseen. Jos teet laskunmaksun VISA tai MasterCard korttiasi käyttäen, voit aina valita erikseen, otetaanko veloitus suoraan tililtäsi vai korttiluotoltasi.

Friitalantiellä oleva konttori on tarkoitettu ainoastaan henkilöasiakkaiden käyttöön, eikä siltä löydy kassapalveluita (ei käteisnostoja, tilillepanoja eikä laskunmaksua).

Tarjolla oleviin peruspankkipalveluihin konttorissa lukeutuvat sen sijaan mm. neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta) ja tallelokerot.

Itsepalveluina olevat pankkipalvelut konttorin tiloissa sisältävät maksuautomaatin ohella Otto. raha-automaatin, kolikkopisteen (käytettävissä konttorin aukioloaikoina), sekä yösäilöpalvelun.

Voit luonnollisesti asioida Ulvilan Nordean kanssa myös verkkopankin tai puhelinpankin kautta, joihin tarvittavat salasanat ja käyttäjätunnukset saat käymällä konttorissa.

Nordea on pankkikonsernina Suomen ja Pohjoismaiden suurin, sillä konsernilla on yhteensä 11 miljoonaa asiakasta (joista 600 000 on yritysasiakkaita) ja noin 1000:n konttorin verkosto. Konttoreita löytyy Pohjoismaiden lisäksi Venäjältä, Puolasta, Latviasta, Liettuasta, ja Virosta.

Nordea Pankki – Ulvila – Henkilöasiakkaat (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva konttori sijaitsee Porissa)
Friitalantie 18
28400 Ulvila