Nordea Uudenkaupungin konttori (SULJETTU)

Nordea Uudenkaupungin konttori sijaitsee osoitteessa Alinenkatu 36 23500 Uusikaupunki, palvellen sekä yritys- että henkilöasiakkaita. (PÄIVITYS 2022: KONTTORI ON SULJETTU)

Konttorin yhteydestä löytyy myös omilla käyttöaikoinaan (maanantaista sunnuntaihin klo 06 – 23) tarjolla oleva maksuautomaatti.

Maksuautomaatilla voit laskujen maksamisen ohella myös tehdä (ja tulostaa mukaan) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Jos teet maksuautomaatilla maksuja käyttäen VISA tai MasterCard luottokorttiasi, voit aina valita erikseen, jos suoritus otetaan korttiluoton vai suoraan pankkitilisi puolelta.

Varsinainen Nordean pankkikonttori on täyden palvelun toimipiste, palvellen niin henkilöasiakkaita kuin yrityksiäkin samasta osoitteesta.

Peruspalveluihin konttorissa lukeutuvat kassapalvelut (tilinostot ja tilille panot sekä tilisiirrot ja maksut), valuutanvaihdot, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot.

Itsepalveluina konttorista löytyy (maksuautomaatin lisäksi) Otto. raha-automaatti, kolikkopiste (käytettävissä kun konttori on avoinna), sekä yösäilöpalvelu.

Voit luonnollisesti käyttää Nordean pankkipalveluita myös suoraan verkkopankin kautta tai puhelinpankkipalveluna. Näihin lisäpalveluihin tarvitaan tosin omat salasanat ja käyttäjätunnuksensa, jotka saat käymällä Nordean konttorissa.

Nordea on pankkialan toimijana Pohjoismaiden suurin finanssikonserni, jolla on yhteensä yli 11 miljoonaa asiakasta (600 000 yritysasiakasta) sekä noin 1000:n konttorin verkosto. Konttoreita löytyy Pohjoismaiden ohella myös mm. Puolasta, Venäjältä, Virosta, Liettuasta, ja Latviasta.

Nordea Pankki – Uusikaupunki (PÄIVITYS 2022: KONTTORI ON SULJETTU)
Alinenkatu 36
23500 Uusikaupunki