Nordea WTC konttori

Nordea WTC konttori toimii osoitteessa Keskuskatu 5 B 00100 Helsinki, tarjoten vain neuvontapalveluja (ei kassapalveluja).

Neuvontapalveluiden lisäksi WTC:n konttorista, joka on WTC:n ensimmäisen kerroksen tiloissa, tarjolla on myös maksuautomaatti.

Automaatin avulla voit laskujen maksamisen lisäksi myös tehdä (ja tulostaa mukaasi) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi.

Varsinainen WTC:n konttorin neuvontapalvelut ovat tarjolla ajanvarauksella. Voit tehdä ajanvarauksen myös konttorin aukioloaikojen ulkopuolelle.

Jos tarvitset täyden palvelun, kassapalvelut (tilinostot, tilillepanot, ja tilisiirrot sekä maksut) Nordea konttorin Helsingin keskustassa, yksi lähimmistä suhteessa WTC:hen on Senaatintorin yhteydessä toimiva konttori (osoitteessa Aleksanterinkatu 30 00100 Helsinki).

Voit luonnollisesti asioida Nordean kanssa myös internetin kautta, verkkopankkia hyödyntäen. Salasanat ja käyttäjätunnukset Nordea verkkopankkiin saat käymällä pankin konttorissa.

Nordea on finanssikonsernina Pohjoismaiden suurin ja yksi Euroopan merkittävimmistä. Firmalla on kokonaisuudessaan noin 11 miljoonaa asiakasta, joista 600 000 on yritysasiakkaita. Konttoriverkostona Nordealla on noin 1000 toimipaikkaa.

Nordea Pankki – WTC
Keskuskatu 5 B
00100 Helsinki