Nordic Rahoitus Oy

Nordic Rahoitus Oy on turkulainen leasingrahoitusta sekä aikaisemmin myös pikavippejä tarjonnut kotimainen rahoitusalan yritys.

Firma oli yksi tunnetuimmista pikaluottojen tarjoajista, Rehtivippi toiminimensä kautta, aina vuoden 2012 toukokuuhun saakka, jolloin yhtiö lopetti pikavippien myöntämisen.

Kun rahoitusyhtiö vielä tarjosi pienluottoja, niitä oli mahdollista hakea 24/7, ilmaisella verkkohakemuksella, jossa hakeminen oli asiakkaalle maksutonta.

Vippiluottoja myönnettiin 21 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille (myös pysyvä osoite Suomessa), joilla oli mahdollisuus ensin tunnistautua palveluun kotimaisilla pankkitunnuksilla.

Rehtivippi

Tunnistautumisen jälkeen lainahakemuksen pystyi jättämään sekä internetin kautta, että tekstiviestillä (johon mukaan tuli tekstiviestihakemisen kulut, EUR 1,90 per tekstiviesti (hakemiseen tarvittiin 2 SMS-viestiä)).

Vippilainoja oli tarjolla kategorioissa EUR 50 – 200, siten, että ensimmäinen pienlaina uudelle asiakkaalle oli maksimissaan EUR 50, toinen pikavippi EUR 100, jne. Lainoihin ei tarvittu takaajia tai vakuuksia, mutta hakijan luottotietojen täytyi olla kunnossa.

Mikäli täytit firman ehdot pienlainalle, ja sait myöntävän vastauksen, Rehtivippi maksoi rahat tilillesi tutustuttasi lainaehtoihin ja niiden hyväksymisen jälkeen.

Rehtivipin pienlainat maksettiin takaisin kotiinlähetetyillä laskuilla, ja pystyit hakemaan uutta pikavippiä aina, kun edellinen oli maksettu takaisin kokonaisuudessaan ja moitteettomasti.

Yrityksellä oli online palvelu lainasi hoitamiseen, joka toimi osoitteessa online.rehtivippi.fi.