Pankki Nousiainen – OP Vakka-Auranmaa & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Nousiainen – Osuuspankki Vakka-Auranmaa konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Ottopiste pankkiautomaattiin.

Suomalaisilla pankkialan markkinoilla operoivista merkittävistä finanssikonserneista myös Nousiaisten seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Osuuspankki Vakka-Auranmaa.

OP Vakka-Auranmaa on alueellinen, täyden palvelun pankki, jolta löytyvät kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden ohella yhteensä seitsemän konttoria Aurassa, Marttilassa, Mynämäessä, Nousiaisissa, Paattisilla, Pöytyällä sekä Tarvasjoella.

Pankki tarjoaa henkilöasiakkailleen erinomaiset palvelut päivittäisiin pankkiasioihin ja lainoihin, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä lainopillisiin palveluihin liittyen.

Yritysasiakkaille sekä maa- ja metsätalousasiakkaille tarjolla ovat kaikki yrityksen ja yrittäjän pankkipalvelut, rahoituksen, maksuliike- ja kassanhallintapalvelut sekä sijoituspalvelut.

Saman katon alta löytyvät lisäksi asiantuntevat OP Kodin välittäjäpalvelut ja Pohjola Vakuutuksen vakuutuspalvelut.

OP Nousiainen – Osuuspankki Vakka-Auranmaa
Nummentie 3
21270 Nousiainen
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai 10-12, tiistai-perjantai 9-12.
Aukioloajat (muut palvelut). ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-19.
op.fi/web/op-vakka-auranmaa

Otto pankkiautomaatti Nousiainen – pankki Nousiainen

OP Nousiainen (Otto)
Nummentie 3
21270 Nousiainen
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Nousiainen – Osuuspankki Vakka-Auranmaa konttorin toiminnoista ja palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPvakkaauranmaa/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Nousiaisilla, sekä paljon muuta.