OmaSP luottokortti – VISA Credit ja Credit/Debit kortti

OmaSP luottokortti vaihtoehdot pankin asiakkaille ovat VISA Credit ja Credit/Debit kortti.

Oma Säästöpankin korttivalikoima kattaa kokonaisuutena, luottokorttien lisäksi, myös VISA Debit ja VISA Debit Online sekä VISA Business Debit kortit.

Jos et tarvitse luotto-ominaisuutta kortissasi, sinun kannattaa valita jokin näistä Debit-kortti vaihtoehdoista. VISA Credit/Debit kortti tarjoaa toisaalta mahdollisuuden valita maksuhetkellä joko kortin credit- tai debit-puolen.

OmaSP luottokortti - Visa Credit luottokortti.

Kukin korteista, sekä luotollisista että suoraan pankkitililtäsi maksun ottavista debit-vaihtoehdoista, on moderni ja turvallinen maksukortti kattavasti erilaisiin käyttäjien tarpeisiin.

Voit maksaa korteilla myymälöissä ja verkkokaupoissa sekä kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Maksaminen liikkeissä korteilla tapahtuu kätevästi myös lähimaksuominaisuutta käyttämällä, joka säästää aikaasi, sillä sen avulla maksat pienet ostoksesi turvallisesti ilman tunnuslukun näpyttelyä.

Kortilla saa toisaalta nostettua käteistä VISA logolla varustetuista pankkiautomaateista maailmanlaajuisesti. Suomessa voit lisäksi tehdä käteisnostoja oston yhteydessä K-ruokakaupoissa ja R-kioskeissa.

VISA Credit ja Credit/Debit korttien ominaisuudet – OmaSP luottokortti

OmaSP VISA luottokortti (Credit ja Credit/Debit kortin credit-ominaisuus) antaa luottopuolta hyödyntäviin Credit-maksuihin keskimäärin 30 päivää maksuaikaa.

OmaSP Visa Credit luottokortti - Oma Säästöpankki.

Jos maksat luottokorttilaskusi kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, tämä maksuaika on kuluton.

Toisaalta voit maksaa halutessasi vähemmän kuin summan kokonaisuudessaan, vähimmillään vain minimilyhennyksen (minimilyhennys on 5 %), jolloin tähän luoton käyttämiseen liittyy kuluja, mukaanlukien luoton korkokulut.

Luottoa tarjoavat VISA kortit ovat monella tapaa hyödyllinen vararahasto etenkin yllättäviin menoihin ja joustavaan taloudenhallintaan.

OmaSP pankki - OmaSP luottokortti.

Voit hakea kortille haluamaasi luottorajaa, ja jos se myöhemmin osoittautuu tarpeisiisi nähden liian pieneksi, voit pyytää luottorajan korotusta, maksimissaan 15 000 euroon.

Yksi suosittu tapa käyttää luotto-ominaisuutta on siirtää tarvittaessa rahaa kortin luottopuolelta pankin käyttötilille verkkopankin kautta. Tämä luotto-ominaisuuden käyttömahdollisuus on useimmiten kätevämpi lainaamisen muoto esimerkiksi kulutusluottoihin verrattuna.

Lisäksi, keskittämällä ostosi kortille, näet kortin tiliotteesta nopeasti yhteenvedon siitä, mihin kuukausittaiset kulusi painottuvat ja voit helposti arvioida, ovatko menosi tasapainossa tulojesi kanssa.

Oma Säästöpankki luottokortti.

Luottokortteihin sisältyy lisäominaisuutena maksuton ostoturvavakuutus, joka antaa lisäturvaa (VISA Secure palvelun ohella) etenkin yli 50 euroa maksavien verkko-ostosten tekoon.

OmaSP VISA Credit ja Credit/Debit kortti – hakeminen ja rinnakkaiskortit

Luotollisia OmaSP kortti vaihtoehtoja voivat hakea pankilta 18 vuotta täyttäneet, luottokelpoiset henkilöt, joilla on säännölliset tulot.

Tuurin konttori.

Voit tilata kortin joko käymällä paikan päällä jossakin OmaSP konttorit verkoston pisteessä, tai oman OmaSP verkkopankki palvelusi kautta silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Jos haluat lisätietoja kortin valinnassa tai jos jokin yksityiskohta on epäselvä sen käytössä, Oma Säästöpankin asiakaspalvelijat (omasp.fi/asiakaspalvelu) auttavat mielellään valinnassa sekä verkossa että paikan päällä konttorissasi.

Voit varata palveluajan konttoriin pankin ajanvarauskalenterista, tai pyytää pankkia soittamaan sinulle takaisin sopivaan aikaan. Voit myös keskustella asiakaspalvelun kanssa verkossa chatillä vaikka heti.


Mikäli taloudessasi on tarvetta toiselle kortille, voit liittää halutessasi pääkorttiin rinnakkaiskortin, jonka kautta tehdyt maksut veloitetaan samalta asiakastililtä.